Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.12.2021

Розкішна суперяхта, натхненна суперкарами, створена в стилі «Гарцюючих коней»


Суперяхта рухається гібридною силовою установкою, що складається з трьох двигунів MAN v-12


Суперяхта, натхненна Ferrari, відображає фірмову мову дизайну відомого італійського автовиробника. Окрім натхнення у дизайні, Gran Turismo Mediterranea (GTM) також передбачив місце для вашого улюбленого автомобіля.

Розкішна суперяхта, натхненна суперкарами
 

Розкішні суперяхти, натхненні суперкарами, не є новинкою для любителів морських пригод. Творці яхт сотні разів працювали над різними проектами, і на думку спадають такі чудові приклади, як феноменальний «Tecnomar для Lamborghini 63». Тепер, переносячи ту ж ідею в Ferrari, Lazzarini Design Studio розробила бездоганну концепцію GTM, яка нагадує «коней, що гарцюють» за манерою і стилем.


Розкішна суперяхта, натхненна суперкарами
 

Надаючи бачення про те, як Ferrari виглядатиме на воді, Lazzarini GTM не видає автомобіль, на якому він може бути заснований, але, поза сумнівом, поповнює ДНК Prancing Horse. Дві компанії не співпрацювали у дизайні, тому ви не можете назвати його офіційним, але концепція має дизайн, який варто побачити. Крім того, що надихає зовнішнього вигляду, Gran Turismo Mediterranea - це 88-футова спортивна яхта, зроблена з вуглепластику, улюбленого Ferrari.


Розкішна суперяхта, натхненна суперкарами
 

Безперечно, Ferrari для мореплавання, цей дизайн є значок Ferrari на передній частині, двері у формі крила чайки та кабіну, яка вітає власника та команду в кабіні спортивного автомобіля, яка гарантує, що ви не відчуєте жодних відмінностей від сидіння водія італійського жеребця та крісла пілота цієї суперяхти.


Розкішна суперяхта, натхненна суперкарами
 

Суперяхта рухається гібридною силовою установкою, що складається з трьох двигунів MAN v-12. Він також оснащений трансмісією Arneson та центральним приводом Hamilton Jet для розгону морського звіра на високих швидкостях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобільне крісло з датчиком тиску виявлятиме п'яних водіїв

Обговорюючи максимальну швидкість, зі складною сонячною палубою, яка одночасно служить гаражем, що розширюється, для вашого Ferrari - так що ви можете найбільш зручно в'їжджати і виїжджати з суші, може розвивати максимальну швидкість 70 вузлів (приблизно 80 миль на годину).

 


Схожі матеріали:
👁 507
Категорія: Технології
Теги: водний транспорт, яхта, суперяхта, електрична яхта, Ferrari




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ