Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2022

Воднева "літаюча" яхта Jet зможе парити над водою на висоті 1 метра


Що відрізняє цю яхту від інших суперяхт на ринку, то це її здатність парити, як літак


Воднева "літаюча" яхта Jet

Швейцарський стартап The Jet ZeroEmission об'єднався із Zenith Marine та DWYN для створення нового судна з нульовим рівнем викидів. Згідно з прес-релізом компанії, судно буде запущено в Дубаї і, як очікується, здійснить свій перший політ під час кліматичної конференції COP28 в ОАЕ у листопаді 2023 року.

Яхта Jet пропонує футуристичний вид на додаток до двох водневих паливних елементів, які живлять її електродвигуни для безшумного плавання без шкідливих викидів. Маючи довжину 10 м Jet, може перевозити 13 осіб, включаючи капітана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буря знищила 40 нових супутників Ілона Маска

Що відрізняє цю яхту від інших суперяхт на ринку, то це її здатність парити, як літак. Але як саме яхта ширяє над водою? Звісно, ​​завдяки підводним крилам. І якщо ви не знайомі з цим терміном, підводні крила – це лопаті, схожі на крила, розташовані під корпусом, які розтинають воду у міру того, як човен набирає швидкість, піднімаючи судно вгору. Ці судна на підводних крилах забезпечують більш плавний рух у повітрі без опору порівняно із звичайними яхтами та можуть підняти яхту над водою на 0,9 м.

Воднева "літаюча" яхта Jet

Jet буде поставлятися з автоматичним програмним забезпеченням, яке дозволяє легко контролювати висоту та швидкість польоту. Швейцарська компанія також стверджує, що Jet зможе розвивати швидкість близько 18 вузлів під час зльоту та крейсерську швидкість 35–40 вузлів або 46 миль на годину, коли перебуває в русі.

Схожі матеріали:
👁 395
Категорія: Технології
Теги: яхта, водневий транспорт, водний транспорт, електрична яхта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ