Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.09.2022

Дизайн-студія M51 представила концепцію суперяхти, натхненну горою Везувій


Завдяки своїй пірамідальній надбудові концептуальна суперяхта має власну панорамну скляну стелю в майстер-каюті


Суперяхти довжиною 262 фути (80 метрів)

Дизайн-студія M51 представила свій новітній проект - концепцію суперяхти довжиною 262 фути (80 метрів), яка виглядає як плавучий вулкан.

Розкішна суперяхта під назвою Forge натхнена горою Везувій. ЇЇ дизайн має втілити силует вулкана на воді. Це реалізовано пірамідальною надбудовою з чорного обсидіана та гострими незграбними помаранчевими палубами.

Володіючи шириною 41 фут, Forge пропонує великий обсяг 1750 GT. Його дизайнер Ентоні Глассон каже, що інтер'єр був відносно простим, щоб протистояти сміливому вигляду. Тим не менш, ви можете розраховувати на ряд натуральних матеріалів та елегантні сучасні меблі.

Дизайн Forge зі склепінчастими стелями унікальним чином поєднує внутрішній і зовнішній простір.


Суперяхти довжиною 262 фути (80 метрів)
 

Завдяки своїй пірамідальній надбудові концептуальна суперяхта має власну панорамну скляну стелю в майстер-каюті, що дозволяє гостям милуватися зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайський автовиробник Dongfeng запускає бренд розкішних позашляховиків Mengshi із двома концептами 4WD потужністю 1000 к.с.

У Forge є вертолітний майданчик на носовій палубі та місток з «литими сходами», що веде до басейну та оздоровчого центру.

Суперяхти довжиною 262 фути (80 метрів)
 

Дизайн суперяхти також пропонує резервуар для сенсорної депривації, який, як то кажуть, пропонує «гостям відпочити від зовнішнього світу». Резервуар розташований поряд з гаражем для тендера на всю ширину суперяхти, в якому є люки як по лівому, так і правому борту для розгортання.


Суперяхти довжиною 262 фути (80 метрів)
 

Гібридна дизель-електрична силова установка дає Forge дальність польоту понад 5000 морських миль.


Суперяхти довжиною 262 фути (80 метрів)


Схожі матеріали:
👁 353
Категорія: Технології
Теги: яхта, суперяхта, корабель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ