Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.09.2022

Китайський автовиробник Dongfeng запускає бренд розкішних позашляховиків Mengshi із двома концептами 4WD потужністю 1000 к.с.


Батарея під підлогою вміщує до 140 кВтг для «запасу ходу» близько 500 км


позашляховик Mengshi

Третій за величиною автовиробник Китаю Dongfeng запустив бренд розкішних позашляховиків під назвою Mengshi (Воїн) із парою наворочених, натхненних військовими концептами 4WD потужністю 1000 кінських сил.

Взявши на себе зобов'язання випускати на ринок як мінімум одну модель на рік, починаючи з 2023 року, на заводі, що вже будується, Mengshi продемонстрував нове і перспективне шасі, яке лежатиме в основі його перших автомобілів. Батарея під підлогою вміщує до 140 кВтг для «запасу ходу» близько 500 км (310 миль), але вони також будуть побудовані в гібридних версіях, що підключаються, зі збільшеним запасом ходу до 800 км (497 миль).


позашляховик Mengshi
 

Це шасі повністю керується проводами і гальмує проводами, не отримуючи нічого, крім електронних сигналів від органів управління в кабіні. Це пов'язано з тим, що Mengshi планує якнайшвидше зробити свої автомобілі автономними. Що буде трохи шкода, оскільки чотири двигуни загальною потужністю 800 кВт (1073 к.с.) і моментом, що крутить, десь більше 16 000 Нм будуть, ймовірно, краще оцінені водієм-людиною, ніж роботом.

З точки зору прискорення, ви можете очікувати, що ці автомобілі розганяться до 100 км/год приблизно за 4,2 секунди. Для порівняння GMC Hummer EV, як повідомляється, розганяється до 96 км/год за 3,3 секунди, і він на кілька тисяч фунтів важчий.

Ще однією помітною перевагою цього шасі є електронне керування задніми колесами, яке допомагає цим автомобілям мати досить вузький радіус повороту 5,1 м. дорогий.


позашляховик Mengshi
 

Є кілька електронних блокувань диференціалу, а також довгохідна пневматична підвіска з електронним управлінням та інтелектуальні системи розпізнавання дороги, що включають звичайні камери та камери нічного бачення, для живлення автономної системи водіння рівня 3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концепт-кар AKXY2 має форму міхура в стилі човна та місце для пікніка

Концепт-позашляховик M-Terrain, який описується як «дуже близький до масового виробництва», виглядає так само агресивно негабаритним та агресивним, як і будь-який автомобіль з Детройту. M-Terrain S виходить на новий рівень завдяки дизайну пікапа у стилі джипа, який жертвує місцем для зберігання на користь жорсткої та менш корисної форми фастбеку/пікапу.
 
позашляховик Mengshi




Схожі матеріали:
👁 315
Категорія: Технології
Теги: позашляховик, електричний позашляховик, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ