Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.11.2021

Karlmann King: найдорожчий позашляховик вартістю понад 2 мільйони доларів


Компанія Karlmann може незабаром витіснити Tesla, за рахунок того, що надає клієнту індивідуальну версію будь-якої машини


Компанія Karlmann може незабаром витіснити Tesla, за рахунок того, що надає клієнту індивідуальну версію будь-якої машини з будь-яким унікальним наповненням. У компанії працює 1800 осіб, які втілюють будь-яку автомобільну мрію у реальність.

Karlmann King: найдорожчий позашляховик
 

Позашляховик Karlmann King має 6,8-літровий двигун V-10. Зовнішня оболонка машини виконана у вигляді грубо ограненого алмазу, який підвищує ціну автомобіля. Також, за бажанням клієнта, допускається можливість тюнінгувати позашляховик, додавши технологію бронювання зовнішньої оболонки, яка також підвищує ціну.

Розкішний інтер'єр Karlmann King вражає: додаткове внутрішнє освітлення, дах із підсвічуванням та висувний столик із прихованим баром для справжніх голлівудських поїздок. Для ігроманів передбачений PlayStation, а для любителів кави – кавоварка.

Karlmann King: найдорожчий позашляховик
 

Все керування реалізується за допомогою дистанційного керування на пульті та окремим сенсорним екраном. Але, автомобіль не особливо швидкий, за рахунок додаткових важких девайсів усередині, які не дозволяють швидко набрати необхідний розгін. Тому його максимальна швидкість становить 140 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Швеції збудували водневий катамаран Beluga 24 з нульовим рівнем викидів
 
«Ми думаємо, що цей автомобіль буде показувати статусність свого майбутнього власника, за рахунок своїх величезних форм, преміальних матеріалів та футуристичного дизайну. Цей дизайн відразу привертатиме увагу, як тільки з'явиться на дорогах. Ми сподіваємося, що це буде зовсім скоро», - кажуть інженери-розробники.

Karlmann King: найдорожчий позашляховик

Враховуючи популярність та оригінальність позашляховика Karlmann King, особливо виходячи з його цінової політики, понад 2 мільйони доларів, розробник акцентував увагу на широкому спектрі його опцій та аксесуарів, які справді оригінальні та нестандартні.

Схожі матеріали:
👁 406
Категорія: Технології
Теги: позашляховик, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ