Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.06.2022

Позашляховик з екзоскелетною рамою - швидкість та маневреність на будь-якій місцевості


Електродвигун надає рух заднім колесам цієї машини, здатної швидко розганятися до запаморочливої ​​швидкості.


Позашляховик з екзоскелетною рамою

Автомобільна промисловість постійно рухається до легшого, але міцнішого каркасу кузова автомобіля. Всі ці зміни мають значення для загальної цінності автомобіля. Дуже важлива міркування, спрямоване у майбутнє, де домінують автомобілі з нульовим рівнем викидів, які радикально відрізнятимуться від того, що ми звикли бачити.

Світ у якому ми житимемо через пару десятиліть не буде таким райдужним, враховуючи радикальні зміни, які зазнає наше середовище. Звучить як світ у стилі Max Mad.

Околиці пустельного міста, де пріоритети змінюються на елементарне виживання. Для такого складного майбутнього цей позашляховик із каркасом із екзоскелету — ідеальний помічник. Більшість ваги кузова була скинута, щоб автомобіль залишався маневреним на не гостинній місцевості.


Позашляховик з екзоскелетною рамою
 

Дизайнер Майтрея Дханак розробив швидше баггі і підсмажене м'язисте тіло тому доказ. Електродвигун надає рух заднім колесам цієї машини, здатної швидко розганятися до запаморочливої ​​швидкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концепт Harley-Davidson Street Fighter з гібридним двигуном привносить пропорції автомобіля в дизайн мотоцикла

Широкі шини з глибоким протектором та посилена незалежна підвіска кожного колеса сигналізують про здатність позашляховика з легкістю долати будь-яку поверхню.

Широка стійка забезпечує стійкість при швидкому маневруванні пристойних швидкостях. Щоб додати трохи сучасного дотику до дизайну є панорамний скляний дах.
 

Позашляховик з екзоскелетною рамою


Схожі матеріали:
👁 331
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, позашляховик, баггі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ