Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.12.2021

Lexus представив концепт позашляховика - баггі ROV з водневим двигуном


Lexus ROV Concept має всі риси позашляховика з відкритою підвіскою, захисним каркасом і масивними позашляховими шинами для їзди бездоріжжям


Lexus представив концепцію ROV (Recreational Off-road Vehicle) - унікального водневого транспортного засобу, який поєднує водіння без викидів з екстремальними позашляховими якостями.


Lexus представив концепт позашляховика - баггі ROV з водневим двигуном
 

Lexus ROV Concept має всі риси позашляховика з відкритою підвіскою, захисним каркасом і масивними позашляховими шинами для їзди бездоріжжям. Його довжина становить 3122 мм, ширина – 1725 мм, висота – 1800 мм, при цьому його профіль менш агресивний, ніж у більшості інших подібних автомобілів.

Взявши за основу філософію Lexus, орієнтовану на людину, дизайнери хотіли створити автомобіль, який люди очікують від виробника розкішних автомобілів, але не втрачаючи при цьому надійних характеристик ROV.

Lexus представив концепт позашляховика - баггі ROV з водневим двигуном

Кузов був спроектований так, щоб добре захищати пасажирів, включає знакові ґрати радіатора Lexus і зберігає достатній хід передньої підвіски. Крім того, були додані передні крила для захисту від попадання каміння та бруду.

Кришка підвіски, з'єднана із заднім водневим паливним баком, захищає функціональні частини, а також забезпечує надійність. Легкий кузов покритий темно-бронзовою фарбою, а підвіска розрахована на комфорт та приємну їзду бездоріжжям.

Lexus представив концепт позашляховика - баггі ROV з водневим двигуном
 

Бренд хоче показати за допомогою концепції, що можна поєднати нейтральний викид CO2 із задоволенням від водіння. Абсолютно нова концепція ROV - це альтернатива повністю електричному автомобілю, заснованому на новій, експериментальній технології водневого ДВС. Концепт ROV втілює в собі захоплюючий звук ДВЗ і швидке збільшення моменту, що крутить, за рахунок високої швидкості згоряння водню.

У ROV використовується 1,0-літровий водневий двигун, який працює так само, як бензиновий, але з резервуаром високого тиску для стисненого водню, який подається саме за допомогою прямого упорскування водню. Важливо відзначити, що новий водневий двигун Lexus практично не має викидів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Умілець зробив першу у світі реактивну Tesla, встановивши на електромобіль 3 реактивні двигуни

Водневий двигун ROV видає потужний гул, схожий на стандартний ДВЗ, проте компанія обіцяє, що шум двигуна буде знижений за допомогою стандартів QDR (безшумність, довговічність, надійність).


Lexus представив концепт позашляховика - баггі ROV з водневим двигуном
 

Створений для динамічного та комфортного водіння, маневрений дизайн та чуйність водневого двигуна роблять Lexus ROV ідеальним автомобілем для їзди бездоріжжям.

Схожі матеріали:
👁 579
Категорія: Технології
Теги: водневий транспорт, баггі, позашляховик, Водневий двигун, Lexus




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ