Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.01.2022

Британці представили повністю екологічний водневий фургон IVe Indigo із запасом ходу 900 км.


Водневе паливо зберігається у трьох балонах загальною масою 13,5 кг, їх розмістять у спеціальному боксі


Британська компанія Innervated Vehicle Engineering представила свою нову модель екологічного транспорту – водневий фургон IVe Indigo. Основною особливістю нового автомобіля стане повна екологічність та можливість утилізації.

IVe Indigo – це розроблений «з нуля» проект компанії. Передбачається, що кузов та шасі фургона буде стримати мінімум металевих деталей, їх замінять композитні матеріали з органічними волокнами, які підлягають утилізації та швидкій переробці.

екологічний водневий фургон IVe Indigo
 

Силова установка IVe Indigo буде водневою, її особливості та потужність поки що не розголошуються, але відомо, що запас ходу становитиме від 650 до 900 км залежно від комплектації. Водневе паливо зберігається у трьох балонах загальною масою 13,5 кг, їх розмістять у спеціальному боксі, замість акумулятора планується використовувати суперконденсатори. Споряджена маса IVe Indigo складе 3,5 т, вантажопідйомність – 1500 кг.

Дизайн IVe Indigo буде англійською стриманим, але не позбавленим цікавих рішень. Зовнішніх дзеркал у водневого фургона немає, їх замінять мікрокамери, кабіна досить обтічна з величезним, майже безрамковим лобовим склом, двері із сенсорними ручками. На даху - надбудова з аеродинамічними прорізами, світлодіодна оптика, стильні пунктири основної і додаткові стрічки на рівні з бампером з бічними прорізами повітрозабірників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Land Rover ARC - концепція пересувної дослідницької станції в суворих умовах Антарктиди

Салон водневого автомобіля максимально комфортний та безпечний. Військове крісло встановлять по центру, за ним місце для багажу, полиця для ручної поклажі та можливість встановити два додаткові крісла. Управління здійснюватиметься через мультируль та цифровий планшет.


екологічний водневий фургон IVe Indigo
 

Вантажний відсік практичний і місткий, по периметру він укритий накладкою з протискольного пластику, що переробляється, задні двері ролетного типу. IVe Indigo отримає кілька варіацій кузовів: мікроавтобус, фургон та шасі з надбудовою. Виробництво моделі заплановане на 2024 рік.

Схожі матеріали:
👁 579
Категорія: Технології
Теги: автофургон, автомобіль, Водневий двигун, водневий транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ