Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.01.2022

Land Rover ARC - концепція пересувної дослідницької станції в суворих умовах Антарктиди


У транспортному засобі використовується сонячна та вітрова енергія


У міру того, як ми продовжуємо досліджувати нашу планету, ще залишаються місця, куди не ступала нога людини. Візьмемо, наприклад, Антарктиду – де суворі умови досі стримують діяльність людей. Land Rover ARC – концепція пересувної дослідницької станції в суворих умовах Антарктиди, яка пов'язана з ідеєю мінімізації викидів вуглекислого газу.
 
Land Rover ARC - концепція пересувної дослідницької станції

Гігантська дослідницька платформа, створена дизайнером Олівером Боллом, є пересувним модулем на колесах для досліджень і розширених місій по засніженій місцевості.

У транспортному засобі використовується сонячна та вітрова енергія, щоб задовольнити всі потреби на борту, що робить його самодостатнім затишним будинком для вчених та туристів, які дбають про навколишнє середовище.


Land Rover ARC - концепція пересувної дослідницької станції
 

Основна увага в дизайні внутрішнього модуля приділяється сучасній, мінімалістичній та повітряній естетиці простору. Є окремі модулі для спалень, обідніх зон, відсіків для зберігання речей, двоярусних ліжок, конференц-залів та відокремлених робочих зон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kawasaki створила автономний літальний апарат з роботом-навантажувачем для доставки вантажів

Олівер уточнює, що як в інтер'єрі, так і в інтер'єрі акцент робиться на трьох основних принципах: мінімальної розкоші Range Rover, практичності Defender і дослідницьких можливостей Discovery.


Land Rover ARC - концепція пересувної дослідницької станції
 

Щоб автомобіль ніколи не розряджався в найсуворіших умовах, базові станції будуть розряджати батареї при необхідності. Land Rover ARC – це еволюція транспортного засобу.

Схожі матеріали:
👁 337
Категорія: Технології
Теги: концепт, дослідницький центр, пересувний модуль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ