Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.01.2022

InnerSpace Concept - це комфорт і безтурботність як і належить автомобілю Cadillac


У автомобіля також немає традиційної панелі приладів - в ньому буде повнорозмірний дисплей, який забезпечує досвід доповненої реальності


Незабаром ми будемо подорожувати на чудових автономних транспортних засобах, таких як концепція Cadillac Inner Space, яка не матиме кермового колеса.

Cadillac Inner Space
 

Незважаючи на те, що навколо цього транспортного засобу багато розмов, найважливішим є те, що ви не можете його керувати. Cadillac замислював його як повністю автономний транспортний засіб, тому йому більше не потрібне кермо.

У автомобіля також немає традиційної панелі приладів - в ньому буде повнорозмірний дисплей, який забезпечує досвід доповненої реальності. Він показує, що знаходиться навколо автомобіля та передає інформацію, але автовиробник зазначає, що він також має розважальні та оздоровчі функції.


Cadillac Inner Space
 

Cadillac вирішив об'єднати два передні сидіння в похилий лаві у стилі дивана. Тут немає кнопок, фізичних перемикачів чи сенсорних екранів – всі функції будуть доступні через голосові команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї створили поїзд Sky-train, який ширяє в повітрі, і не потребує тягової системи

Виробник створив низьку форму купе зі стрілоподібними кутами і одним з найкрутіших лобових шибок, які ми коли-небудь бачили. Двері дуже великі, а довге звисання нагадує розкішні купе 1930-х років.


Cadillac Inner Space
 

Акумуляторні модулі розкидані концептуальним автомобілем, що дозволило дизайнерам оптимізувати салон для забезпечення великого простору. Ця свобода дизайну також дозволила використовувати підлогу з низьким профілем, забезпечуючи надзвичайно низьку посадку як у спортивного автомобіля.


Cadillac Inner Space
 

InnerSpace - це комфорт і безтурботність, як і належить автомобілю Cadillac halo. Брайан Несбітт, виконавчий директор GM каже, - Автомобілі з портфоліо Cadillac Halo Concept спроектовані таким чином, щоб забезпечити легку подорож у незвичайних умовах. Це бачення на наступне десятиліття, яке демонструє можливості, що відкриваються комплексним підходом General Motors до технології автономного приводу з метою створення миру з нульовою кількістю аварій, нульовим викидом та нульовими заторами».

Cadillac Inner Space


Схожі матеріали:
👁 534
Категорія: Технології
Теги: концепт, автономний транспорт, Cadillac, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ