Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.12.2021

Українські дизайнери розробили концепт вітчизняного електромобіля класу люкс - KRAINA 225


Джерелом нашого натхнення став могутній АН-225, названий його творцями «Мрія», що означає «Створений уявою, фантазією»


Що б ви сказали, якби на дорогах вашого рідного міста з'явився вітчизняний електрокар?

В останні кілька років ми бачили приклади спроб створення українського автомобіля групами ентузіастів та небайдужих автомобілістів. Незважаючи на різні негаразди з тієї чи іншої причини, ці проекти були орієнтиром нових проб та експериментів, поки одна з них не вдасться.


вітчизняний електромобіль класу люкс - KRAINA 225
 

Команда українських дизайнерів об'єднала зусилля з іншими талановитими фахівцями, які працюють за кордоном в автомобільних та IT компаніях, щоб показати, на що здатний колективний розум.


вітчизняний електромобіль класу люкс - KRAINA 225
 

Джерелом нашого натхнення став могутній АН-225, названий його творцями «Мрія», що означає «Створений уявою, фантазією». Він є об'єктом захоплення для дітей та дорослих у всьому світі в останні кілька десятиліть. Нашим прагненням став витвір дещо близький до його значущості та унікальності, насамперед за своїм візуальним ефектом», - сказали розробники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Arrival представила прототип електромобіля, розробленого спільно з Uber

Ідеологія KRAINA 225 полягала в тому, щоб об'єднатися як група однодумців у спробі створити український електромобіль із конкурентоспроможним дизайном, який надихає місцеву промислову спадщину, таку як літаки Антонова та Державне космічне агентство України у Дніпрі.


вітчизняний електромобіль класу люкс - KRAINA 225
 
«Це некомерційний, а суто концептуальний проект, спрямований на дослідження та експерименти. Сподіваємося, вам сподобався проект», - сказав автор ідеї та дизайнер проекту Максим Шкіндер, який працює на британський автомобільний бренд McLaren.
 
вітчизняний електромобіль класу люкс - KRAINA 225


Схожі матеріали:
👁 700
Категорія: Технології
Теги: електрокар, автомобіль, концепт, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ