Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.12.2021

Концерн «Калашников», виробник автомата АК-47, прагне зайняти ринок електромобілів


Нові зображення показують, що базова конструкція UV-4 залишилася незмінною, залишивши компактну форму


Концерн «Калашников» виробник автомата АК-47, який вважають найпоширенішою зброєю на планеті, прагне зайняти ринок електромобілів.

електромобіль CV-1
 

Ще у 2018 році компанія представила прототип чотиридверного електромобіля під назвою UV-4, який мав максимальну швидкість 80 км/год та запас ходу близько 150 км.

У тому ж році компанія анонсувала концепт-кар під назвою CV-1. Багато хто почав ставити питання, чи має намір компанія потіснити таких гігантів, як Tesla, на ринку електромобілів.

«Калашников» ще більше підігрів із собою інтерес після того, як у відкритій базі даних Федерального інституту інтелектуальної власності Росії з'явилися зображення патентів, що вказують на можливе виробництво UV-4 та інших електромобілів, включаючи триколісну та дводверну версію UV-4.


електромобіль
 

Нові зображення показують, що базова конструкція UV-4 залишилася незмінною, залишивши компактну форму. Електрокар має 3,4 м завдовжки, 1,5 м завширшки і 1,7 м заввишки. Оскільки місця для наворотів не так багато, очікується, що автомобіль включатиме лише опалення та кондиціонер, а також набір цифрових інструментів, інформаційний екран та регульовану підвіску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Skoda Electric Moon Rover - концепція електричного всюдихода для безпечного пересування незвіданими планетами

Інший безіменний електромобіль - це ще дивніший триколісний автомобіль, чий корпус і колісна база менше, ніж у UV-4. Він трохи більш овальної форми, має люк на даху, в ньому немає дверей, але в ньому є місце для двох пасажирів.

електромобіль UV-4
 

Поки невідомо, коли «Калашников» офіційно оголосить про виробництво химерних електромобілів, але в міру того, як все більше зображень та інформації потрапляють до інтернету, це може статися найближчими роками.

Схожі матеріали:
👁 537
Категорія: Технології
Теги: концерн калашників, електрокар, електромобіль, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ