Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.01.2022

Виробник телефонів Huawei виводить на ринок новий електромобіль Aito M5


Aito належить бренду Seres, дочірній компанії автомобільного виробника Sokon у Силіконовій долині


Китай швидко стає найбільшим споживачем електромобілів у світі. Щоб вгамувати спрагу споживачів в електромобілях, такі виробники, як Tesla, відкрили у Китаї виробничі підприємства. Але навіть найбільший виробник електромобілів не в змозі наздогнати зростання попиту.


Виробник телефонів Huawei виводить на ринок новий електромобіль Aito M
 

І ось на ринку з'явився новий виробник електромобілів Huawei - китайський технологічний гігант анонсував новий електрокар Aito M5, в якому буде встановлена ​​його операційна система HarmonyOS.

Мета Aito M5 – перевершити Tesla Model Y, дуже популярну на китайському ринку. Річард Ю, виконавчий директор та генеральний директор споживчої бізнес-групи Huawei, сказав, що M5, що працює як на електриці, так і на газі, пропонуватиме вищу пікову потужність і дальність дії порівняно з Model Y. «Ви дізнаєтесь, преміум він чи ні, за звуком. Ми можемо запропонувати найвищу якість», – сказав Річард Ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британці представили повністю екологічний водневий фургон IVe Indigo із запасом ходу 900 км.

Операційна система HarmonyOS повністю інтегрується з іншими продуктами Huawei, і клієнти можуть навіть використовувати свій розумний годинник Huawei як ключ для запуску своїх автомобілів.


Виробник телефонів Huawei виводить на ринок новий електромобіль Aito M
 

Aito належить бренду Seres, дочірній компанії автомобільного виробника Sokon у Силіконовій долині. Компанія вважає, що майбутнє за перетворенням вашого автомобіля на інтелектуальний пристрій, подібний до вашого телефону. Система HarmonyOS народилася через необхідність, оскільки Google заборонив компанії використовувати її операційну систему Android.


Виробник телефонів Huawei виводить на ринок новий електромобіль Aito M
 

M5 - перша машина, що отримала назву Aito, що означає "додавання інтелекту до автомобіля". Постачання M5 повинні розпочатися в 2022 році. Попередня вартість становитиме 250 000 юанів (39 000 доларів США), що менше ніж у Tesla Model Y майже на 5 000 доларів.

Схожі матеріали:
👁 605
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, huawei, електромобіль, електрокар, Tesla




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ