Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.01.2023

Quantino Twentyfive - електромобіль із запасом ходу 2000 км на одному заряді


Quantino Twentyfive укомплектований чотиримоторною силовою установкою (по одному на колесо)


Електромобіль Quantino Twentyfive із запасом ходу 2000 км

Стартап nanoFlowcell, що займається розробками в галузі акумуляторів із проточними елементами, представив свій новий електромобіль Quantino Twentyfive. Це нова версія компактного купеподібного хетчбека Quantino, але тепер це чотиримісний родстер.

Quantino Twentyfive укомплектований чотиримоторною силовою установкою (по одному на колесо). Потужність кожного електродвигуна 59 кВт (80 л.с.). Живляться двигуни від системи, що складається з двох баків із запатентованим стартапом рідким електролітом bi-ION: в одному із позитивно зарядженими іонами, в іншому із негативно зарядженими іонами. Насоси проганяють рідини через спеціальний модуль з іонообмінною мембраною, що виробляє електричний струм.

Електроліт зберігається у двох баках по 125 літрів. Запас ходу заявлено 2000 км. Від 0 до 100 км/год родстер розганяється за 3,0 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на 250 км/год.


Електромобіль Quantino Twentyfive із запасом ходу 2000 км
 

Склад «палива» не розголошується. Відомо лише, що він досить висока щільність енергії - 600 Втч/кг. Як стверджують у компанії, він абсолютно нешкідливий для довкілля, а відпрацювання можна зливати прямо в каналізацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розробили спецавтомобіль, який забезпечує розмінування вибухонебезпечних предметів великого калібру


Електромобіль Quantino Twentyfive із запасом ходу 2000 км
 

Компанія nanoFlowcell Holdings заснована в 1996 році інженером-винахідником Нунціо Ла Векк'я. Свій перший електромобіль із проточно-електролітним живленням Quant стартап представив на Женевському автосалоні 2014 року.
 
 
«Ми не прагнемо якоїсь конкретної кінцевої мети. Ми працюємо над постійним покращенням. Цільовий діапазон 2000 кілометрів відображає прогрес, якого ми досягли з нашою технологією nanoFlowcell», - сказав Нунціо Ла Векк'я, Генеральний директор і технічний директор nanoFlowcell Holdings plc.
 

Електромобіль Quantino Twentyfive із запасом ходу 2000 км


Схожі матеріали:
👁 472
Категорія: Технології
Теги: родстер, електрокар, автомобіль, електромобіль, електротранспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ