Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.01.2022

Концепт Citroën Space Tourer поєднує в собі седан, спорткар та позашляховик


Передня частина автомобіля має відносно скромний дизайн із простою передньою частиною та великим значком Citroën


Цікавий концепт автомобіля Citroen був представлений автомобільним дизайнером Carlos Munoz Mardones. Концепт автомобіля є цікавою концепцією того, яким може бути майбутнє автомобілів Citroën.


Концепт Citroën
 

«Концепт Citroën - це особисте дослідження нових поверхонь у новій архітектурі, що поєднує в собі спортивний автомобіль, седан і позашляховик, і про те, як автомобіль може виглядати в майбутньому, беручи своє коріння та спадщину від старих Citroen», - пояснив Карлос М.М..

"Оскільки це всього лише експеримент, автомобіль має великі розміри, дуже схожі на концепт-кар Bentley Exp 100 GT", - додав він.

Концептуальний автомобіль буде оснащений повністю електричними силовими агрегатами, дизайнер назвав його Citroen Space Tourer. Автомобіль, за словами дизайнера, є універсальним туристичним автомобілем, який може служити безлічі цілей.

Citroen Space Tourer
 

Найбільш очевидною особливістю дизайну є надзвичайно довга колісна база та майже повністю засклений дах, і більшість пасажирської частини автомобіля також складається зі скла. Скляний дах забезпечить чудовий круговий огляд для водія та пасажирів.

Судячи з концепту, двері, мабуть, можуть ковзати назад, що надає концептуальному авто майже комахоподібний вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hankook показала останню версію безповітряної шини i-Flex для автономного транспорту

Передня частина автомобіля має відносно скромний дизайн із простою передньою частиною та великим значком Citroën. Дизайн також включає світлодіодні фари і денні ходові вогні.

Концепт-кар включає інші цікаві функції, такі як камери замість бічних дзеркал, а також великі аеродинамічні колеса і ковпаки. Проте решта автомобіля дуже гладка та вигнута за дизайном.


Citroen Space Tourer
 

Задня частина автомобіля включає велику світлодіодну смугу на всю ширину, вбудовану в його майже органічно вигнутий кузов. Концепт-кар також натякає на голографічну цифрову комбінацію приладів та вигнуту панель приладів з видатним вигнутим інформаційно-розважальним екраном.

Схожі матеріали:
👁 475
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, rome sezon 2, концепт, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ