Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.12.2021

Alpha Motor представила безпілотний «автомобіль – кімнату» Alpha Room


Alpha Room має повністю симетричну передню та задню частини, що повторюють форми німецького автомобіля.


Alpha Motor, американський стартап, представив свою електрифіковану платформу, на якій базуються автомобілі: седан Alpha Saga, купе Alpha Асе, кросовер Jax і пікап Wolf, які поки що є лише концептами. Але пікап Wolf заплановано до виробництва вже 2023 року. Тепер компанія презентувала черговий цікавий проект – безпілотний електромобіль Alpha Room.

безпілотний «автомобіль – кімната» Alpha Room
 

Натхненником для створення його кузова став автомобіль "Фольксваген Жук". Alpha Room має повністю симетричну передню та задню частини, що повторюють форми німецького автомобіля.

Елементи органічно вписані в конструкцію, дуті колісні арки-розширювачі з інтегрованими колбами, в кожній з яких встановлено лідера, пасажирська кабіна з практичною оглядовістю, «таблетка» на даху з антенами, датчиками і камерами, головна оптика класичної круглої форми, розміщена прямо на виступ переднього бампера.

безпілотний «автомобіль – кімната» Alpha Room

Габарити шатла Alpha Room становлять 3,85 м завдовжки, 1,95 м завширшки і 1,58 м заввишки. Маса електромобіля становить 1,17 т. Диски R4 у стилі ретро з високопрофільними шинами. Додатково до комплекту Room буде входити електроскутер із запасом ходу 25 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські дизайнери розробили концепт вітчизняного електромобіля класу люкс - KRAINA 225

Посадка у 4-місний автомобіль-кімнату здійснюється з двох сторін через двері розстібного типу. Сидіння є два дивани, розміщених спинками один до одного. У сидіння вмонтовано консоль із підсклянниками. З боків від лавок розміщені полиці-підлокітники. Під сидіннями місце для ручної поклажі або невеликої валізи.


безпілотний «автомобіль – кімната» Alpha Room
 

Alpha Room має два багажники загальною місткістю 510 л. Перед бічним склом вмонтовані РК-панелі для розваги пасажирів, у дверних картах бокси-кишені для дрібниць, роз'єми USB, розетки.


безпілотний «автомобіль – кімната» Alpha Room
 

Alpha Room буде повнопривідним автомобілем, оснащеним електродвигунами. На одному зарядженому акумуляторі електрокар зможе подолати понад 325 км. Максимальна швидкість електрокара 40 км/год.

Схожі матеріали:
👁 744
Категорія: Технології
Теги: концепт, електромобіль, автомобіль, КонцептКар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ