Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.11.2021

Електричний позашляховик, Hyundai Concept Seven, автономний модульний будинок/офіс на колесах


Інтер'єр, виконаний з гігієнічно обробленої тканини з перевіреними антибактеріальними властивостями


Автовиробник Hyundai представив електричний позашляховик Concept Seven, який є інноваційним житловим простором на колесах для автономного майбутнього. Вся справа в модульному інтер'єрі, який, за словами Hyundai, матиме велике значення для багатьох користувачів.


Concept Seven
 

Concept Seven уявляє світ, в якому автономні автомобілі настільки безпечні, а водіїв так мало, що ремені безпеки нікому більше не потрібні. Натомість автомобіль перетворюється на окрему вітальню з великими кріслами, природним освітленням, міні-холодильником та іншими корисними гаджетами.

Інтер'єр, виконаний з бамбука, "біосмол", міді та "гігієнічно обробленої тканини з перевіреними антибактеріальними властивостями", призначений для "забезпечення того, щоб усі поверхні всередині Seven завжди залишалися чистими".


Concept Seven
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автономний електромобіль Honda AWV, що працює на сонячній енергії, зможе перевозити корисні вантажі до 400 кг.

Hyundai надав відео, яке показує, як цим транспортним засобом можуть користуватися різні люди. Тато, наприклад, візьме свою електрогітару і розгойдується на задньому сидінні, мабуть, ігноруючи насмішкуваті погляди інших учасників дорожнього руху. Дочка, природно, хоче направити камери на себе, у цьому випадку, щоб продовжити свою перспективну кар'єру. Нагороду вона отримує величезне зображення самої себе на панорамному OLED-дисплеї на даху.

Concept Seven
 

Електромобіль Concept Seven має розкішні двері, що широко відкриваються. Він має фари Parametric Pixel і систему активних повітряних заслінок для зменшення аеродинамічного опору коліс.

Подивіться на автомобіль завтрашнього дня на відео.

 


Схожі матеріали:
👁 456
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, міський автомобіль, концепт, електромобіль, hyundai




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ