Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.01.2022

Hankook показала останню версію безповітряної шини i-Flex для автономного транспорту


Безповітряні шини не вимагають особливого догляду і більше не потребують контролю тиску в шинах або накачування


Кожному, кому доводилося міняти шину на узбіччі жвавої дороги, у виснажливу спеку або під зливою, доведеться тужити по тому дню, коли проколи залишаться в минулому. Hankook вже понад десять років працює над тим, щоб зробити таке майбутнє реальністю та продемонструвала останню версію своєї концептуальної безповітряної шини i-Flex.

Безповітряні шини
 

Щоб продемонструвати шину Hankook об'єдналася з компанією Hyundai, встановивши їх на чотири великі модулі Plug & Drive (PnD) на L7, концепцію мікромобільності з можливістю нескінченного обертання коліс, що дозволяє миттєво змінювати напрямок навіть у обмежені простори.

Концепт непневматичної шини (NPT) діаметром 400 мм (15,7 дюйма) та шириною 105 мм (4,1 дюйма) був розроблений на основі біоміметичних досліджень та випробувань для максимального поглинання ударів та несучої здатності. Результатом стала конструкція багатошарових переплетених спиць, натхненна клітинною структурою живих організмів, яка забезпечує підтримку у трьох вимірах для більшої амортизації, тоді як шестикутні та чотирикутні клітинні структури різної жорсткості поєднуються для забезпечення стабільності при навантаженнях.

Безповітряні шини
 

Протектор також враховує здатність L7 розгортатися на місці та вільно перемикати напрямки, а С-подібний увігнутий профіль протектора розроблений для забезпечення максимального контакту поверхні з дорогою та підвищення безпеки. Малюнок також відбиває стільниковий дизайн корпусу шини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японська компанія SkyDrive представила двомісний літаючий апарат SD-XX, розміром з автомобіль

Безповітряні шини
 

На додаток до того, що проколи і нещасні випадки, які вони викликають, залишаться в минулому, Hankook підкреслює той факт, що безповітряні шини не вимагають особливого догляду і більше не потребують контролю тиску в шинах або накачування, що робить їх ідеальними для автономних транспортних засобів.

Схожі матеріали:
👁 334
Категорія: Технології
Теги: шини, безповітряні шини, Hankook




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ