Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.02.2019

Купити шини б/у з Європи: переваги європейської гуми


На що звернути увагу при купівлі уживаних шин


Якщо ви вирішили розумно заощадити і купити шини б/у, то вам необхідно знати декілька порад, які знадобляться при виборі гуми для свого автомобіля. Шини необхідно змінювати кожен сезон. Завдяки цьому ви потурбуєтеся про свою безпеку під час пересування. Якщо гума використовуватиметься абсолютно не по сезону, тоді в цьому випадку процес їзди значно ускладнитися, і ви можете втратити управління. На даний момент існує величезна кількість шин і тому зробити правильний вибір украй складно.


 

Переваги європейської гуми

Якщо ви бажаєте купити європейську гуму б/у, тоді пам'ятайте, що її якість знаходитиметься на високому рівні. Це пов'язано з тим, що під час виготовлення використовуються тільки кращі технології. Тому такі покришки прослужать довго. Також в Європі стан доріг значно відрізняється від нашого. Завдяки цьому гума практично не зношується під час їзди.

При купівлі подібних товарів ви помітите, що їх вартість досить низька і ці шини точно зможуть стати вирішенням проблеми. Інтернет-магазині «Шина365» пропонує вам великий асортимент б/у шин відомих брендів, з радіусами - R15, колеса на 16 б/у, R17, R18, R19, R20, R21 та R22.

Особливості вибору

Іноді серед усього асортименту дійсно складно зробити правильний вибір. При виборі цих покришок слід звернути увагу на зовнішній дизайн, а також технічні характеристики, які вони мають. Якщо нехтувати цими правилами і придбати покришки, які абсолютно не підходять для вашого авто, тоді зчеплення з дорогою погіршає.

До основних характеристик на які слід звернути увагу при виборі відносять:
  • Міра твердості, яке має гума.
  • Сила зчеплення з покриттям.
  • Малюнок протектора на шинах.
Це основні критерії, на які слід звернути увагу. Якщо вони ідеально підходитимуть до параметрів вашого автомобіля, тоді вибрані вами колеса на 16 б/у прослужать тривалий час.

На що звернути увагу при купівлі уживаних шин

Ряд правил, які допоможуть вам зменшити ризик купити неякісну стару гуму, яка до того ж може бути дуже небезпечною.
  • По-перше, рекомендуємо купувати уживані шини тільки відомих брендів. Так ви хоч би знатимете, що шини зроблені за світовими стандартами якості.
  • По-друге, завжди купуйте б/у шини парами. Оскільки ви купите гуму з рівномірним зносом протектора.
Пам'ятайте, що якщо ви хочете купити одну шину, то навряд чи ви підберете той же рівень її зносу, який є на інших колесах вашої машини.

При купівлі шин в магазині «Shyna 365» ви отримаєте якісну продукцію за низькою ціною. Також покришки, які ви тут знайдете матимуть високу міру безпеки.

Схожі матеріали:
👁 808
Категорія: Прес-реліз
Теги: гума б/у, шини, автомобіль, шини з Європи, б/у, європейська гума, колеса б/у




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ