Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2020

Полтавські водії «перевзуються» у зимові шини


При перших легких заморозках літня гума дубіє та втрачає пластичність


У зв’язку з похолодання столичним водіям радять змінити літній комплект шин на зимові. Це допоможе безпечніше керувати автомобілем узимку.

При перших легких заморозках літня гума дубіє та втрачає пластичність

 
«Час переходити на зимові шини! Застерігаємо від небезпеки. З погіршенням погодних умов автомобілі на літніх шинах перетворюються на некерований вид транспорту», - повідомили у Патрульній поліції Полтавщини.

Власникам автомобілів нагадують, що власне зимова гума відрізняються не тільки протектором (візерунком і глибиною малюнка), але й якістю гумового сплаву.
 
«При перших легких заморозках літня гума дубіє та втрачає пластичність, погіршуються зчіпні властивості з дорожнім покриттям», - наголосили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все про автомобільні шини

Зимові шини не лише краще утримують автомобіль на снігу,  а й значно зменшують гальмівний шлях. Взимку водії також повинні обирати безпечну швидкість руху, збільшувати дистанцію з транспортом, що рухається попереду. А також відмовитися від небезпечних маневрів.

Схожі матеріали:
👁 630
Категорія: Актуально
Теги: летняя резина, літній комплект шин, шини, резина, літня гума, шины




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ