Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.09.2020

Відновлені шини від компанії Garant Shyna


Відновлені шини позначені символом «Regroovable»


Попит на недорогу та якісну гуму завжди був, є і буде. Компанія Garant Shyna пропонує купити таку гуму  - інтернет магазин відновлених шин, який вже дуже давно спеціалізується на імпорті та продажу польської наварки за найдоступнішою ціною. Для тих, хто хоче заощадити, це буде дуже вигідне придбання.

Відновлена  гума змогла дуже швидко завоювати довіру покупців на ринку Європи і СНД.


Відновлені шини позначені символом «Regroovable»
 

Вона володіє такими характеристиками як:
  • відсутність шуму,
  • висока якість,
  • найкраща вартість,
  • високий термін служби (гума проходить близько 50000 - 70000 км),
  • присутність гарантії на балансування,
  • наявність захисту від здуття.
Малюнок протектора шин надійний: вони прекрасно справляються в самих різних погодних умовах: розпечений асфальт, мокрий або засніжений асфальт.

Інтернет-магазин Garant Shyna пропонує якісну гуму,  здійснюючи поставки у Львові та по всій території України оптом і в роздріб. Якщо Ви хочете заощадити, вибравши якісну наварну гуму, то кращим рішенням стане саме це. Тут комплект шин за своєю ціною обійдеться не дорожче, ніж одне колесо відомого бренду. Тому багато власників автомобілів низького, середнього і високого класу віддають перевагу польської наварки. Якщо Ви хочете заощадити, купивши якісну наварну гуму, то кращим рішенням буде - звернутися в магазин Garant Shyna, де Ви зможете оцінити неймовірну якість польської гуми самостійно.

Якісний сервіс

Компанія Garant Shyna щодня вдосконалює свій сервіс, щоб покупець був повністю задоволений обслуговуванням. Клієнти зможуть зробити потрібно покупку на найвигідніших умовах: замовте товар за вказаним на сайті телефоном або заповніть онлайн заявку. Відновлена гума повністю відповідає високим стандартам безпеки в Європі, так як технологічний процес виготовлення знаходиться на висоті.

Скільки шин відновлюється в рік в Польщі?

Близько 100 000 в разі вантажних автомобілів, що становить 20% від кількості проданих шин. У разі легкових шин ця частка ще менше, не перевищуючи навіть 5%.

Який відсоток старої шини замінюється новою масою?

В процесі відновлення протектора замінюється лише 20-30% маси, використовуваної для виробництва шин. Дешеві відновлені шини можуть зажадати більшого покриття.

Відновлене колесо - як це розпізнати?

Відновлені шини позначені символом «Regroovable». Відновлені зимові шини, відновлені шини і всесезонні відновлені шини маркуються однаково, розрізняючи лише стандартними сезонними символами. Які шини можна відновити?
  • протектор повинен мати ту ж глибину, що і каркас, який є основою для відновлення протектора.
  • шини повинні мати глибину протектора не менше 2-3 мм.
  • зимова та літня гума може бути відновлена.

Чи варто купувати відновлені шини?

Ви ставите питанням про купівлю відновлених шин, але не впевнені, що це рішення для вас? Прочитайте нашу статтю і подивіться, які переваги і недоліки у цій технології. Перевірте, чи варто встановлювати відновлені шини для вантажних та легкових автомобілях. Відновлення протектора шин - це процедура, що дозволяє відновити початкові властивості використаної моделі шляхом застосування нового протектора замість старого або його поглиблення в разі сильного виснаження.

Схожі матеріали:
👁 582
Категорія: Прес-реліз
Теги: шини, відновлені шини, Польські шини з наварки, шини з наварки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ