Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2019

Шини Michelin на які варто звернути увагу


Michelin робить шини однаково високої якості у будь-якій країні світу


Перш ніж запустити продажі в тій або іншій країні, фахівці компанії Мішлен проводять ретельний аналіз ринку. При дослідженні ринку компанія Мішлен приділяє величезну увагу запитам водіїв, при цьому не лише поточним, але і можливим вимогам до шин в майбутньому. Також ведеться спостереження за розвитком автомобільного ринку.

Особлива увага приділяється особливостям використання шин в конкретних умовах, куди включають не лише особливості водіння, але і кліматичні умови, дорожню специфіку і якість покриття.


шины Michelin Latitude Sport 3
 

Michelin робить шини однаково високої якості у будь-якій країні світу

Для українського ринку фахівці компанії Мішлен розробляють зимові та літні шини відповідно до вимог, що диктуються умовами українського клімату, з метою задовольнити потреби водіїв. Тестування нових розробок також проводиться саме в наших погодних умовах. Популярними на сьогоднішній день для позашляховиків і кросоверів є шини Michelin Latitude Sport 3 на які варто звернути увагу. Ці шини пристосовані для українських доріг навіть з вимогами, щодо неякісного покриття асфальту.

Мішлен робить шини однаково високої якості у будь-якій країні світу, завдяки єдиному технологічному процесу, стандартам виробництва і матеріалам. Компанія володіє 68 заводами в 17 країнах світу.

Усі шини MICHELIN проходять обов'язкову перевірку якості, незалежно від того, в якій частині світу вони вироблені.

MICHELIN вибирають переможці світових перегонів

Мішлен вибирають переможці світових перегонів: на шинах MICHELIN взято більше 50 перемог на зимових етапах світового чемпіонату по ралі (World Rally Championship), з початку проведення WRC в 1973. Участь в складних автомобільних перегонах - це дуже серйозне випробування продукції, яке дозволяє знаходити фахівцям Мішлен нові можливості вдосконалення технологій виготовлення шин.

MICHELIN розробляють шини спільно з провідними світовими автовиробниками

При розробці шин фахівці Мішлен співпрацюють з провідними світовими автовиробниками.

Омологація - це результат підбору та рекомендації шин автовиробником для конкретного автомобіля, в якому закладений певний потенціал. Це означає, що шина адаптується до технічних особливостей автомобіля і забезпечує максимально можливі характеристики при русі на ньому.

Схожі матеріали:
👁 630
Категорія: Прес-реліз
Теги: michelin, позашляховик, Michelin Latitude Sport 3, кросовер, шини, Мішлен




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ