Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.12.2021

Компанія Arrival представила прототип електромобіля, розробленого спільно з Uber


Arrival Car розробляється в рамках проекту, спрямованого на переведення близько 30 мільйонів водіїв у всьому світі на автомобілі з нульовим рівнем вик


Британська компанія Arrival, що спеціалізується на електромобілях, уклала угоду з американським постачальником транспортних послуг Uber про розробку електромобіля, призначеного для водіїв та пасажирів маршрутних таксі. І ось представлений перший робочий зразок Arrival Car.


Arrival Car
 

Arrival Car розробляється в рамках проекту, спрямованого на переведення близько 30 мільйонів водіїв у всьому світі на автомобілі з нульовим рівнем викидів. При розробці електромобіля компанія Arrival працювала з водіями Uber, щоб забезпечити найкращий досвід для них та їхніх пасажирів.
 
«Перший показ автомобіля Arrival – це хвилюючий момент для водіїв Uber, які переходять на електромобілі набагато швидше, ніж масовий ринок. Водії Uber співпрацювали з Arrival, щоб отримати відгуки про дизайн першого спеціально створеного повністю електричного автомобіля для індустрії перевезень», - сказав Джеймі Хейвуд із Arrival.


Arrival Car
 

Оскільки транспортний засіб може проїжджати в середньому 50 000 км на рік, компанія стверджує, що при розробці дизайну на чільне місце були поставлені вартість, час роботи, комфорт, безпека і зручність водія.

Повністю робочий зразок автомобіля Arrival займає приблизно таку ж площу, як VW Golf, але при цьому пасажири мають вдвічі більше місця для ніг, ніж у звичайному автомобілі тієї ж довжини. Пасажирський простір може бути збільшений ще більше, якщо скласти переднє пасажирське сидіння і присунути його вперед до панелі приладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда студентів будує автономний всюдихід Team Polar для дослідження Антарктики

Ззаду є місце для трьох пасажирів, а якщо пасажири подивляться нагору, то перед ними відкриється прозорий дах, з якого можна милуватися видами міста, поки вони спокійно їдуть до місця призначення завдяки акумуляторній трансмісії автомобіля.

Arrival Car
 

Дизайн передбачає, що водій зрушений уперед і сидить у піднесеному положенні для покращення огляду. Всі несуттєві кнопки, циферблати та обладнання салону були видалені, а більшість фізичних елементів управління активуються за допомогою сенсорної панелі у центрі панелі приладів. Цей дисплей також використовується для навігації, цифрових приладів, відображення стану автомобіля та багато іншого, але може бути використаний для розміщення ідентифікаційної інформації водія для пасажирів.

 


Схожі матеріали:
👁 648
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, автомобіль, Arrival Car




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ