Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.11.2021

Незабаром доставляти посилки до вас буде автономний електромобіль REE Leopard


Електромобіль Leopard має довжину 3,4 метра та ширину 1,4 м, має вантажну ємність 5 кубічних метрів, повну масу транспортного засобу 2 тонни


Ми багато чуємо про розробку міських безпілотних літальних апаратів, але цілком імовірно, що спочатку широко використовуватимуться автономні наземні засоби доставки. Leopard EV від REE Automotive – один із прикладів, і він був представлений як концептуальний автомобіль.


електромобіль REE Leopard
 

Leopard із заднім приводом заснований на модульній платформі REE, в якій різні спеціалізовані кузови можна замінювати на плоске шасі типу «скейтборд» та знімати з нього.

Це шасі містить батареї, а також блоки REEcorner, по одному на кожне колесо, які включають всі компоненти рульового управління, підвіски, двигуна, коробки передач і гальм. Оскільки між корпусом та цими вузлами немає прямого механічного зв'язку, натомість вони керуються електронікою від кузова за допомогою технології провідного керування.

плоске шасі типу «скейтборд»
 

Електромобіль Leopard має довжину 3,4 метра та ширину 1,4 м, має вантажну ємність 5 кубічних метрів, повну масу транспортного засобу 2 тонни, акумулятор ємністю 50 кВт·год потужність та максимальна швидкість 96,5 км\год. Крім того, автомобіль має низьку плоску підлогу, що дозволяє перевозити більше вантажу, ніж можливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представлено першу повністю електричну пожежну машину E-ONE Vector

Він призначений для доставки «останньої милі», коли товари доставляються із центрального вузла, такого як склад, до будинків клієнтів. Автомобіль орієнтується міськими вулицями за допомогою GPS і бортових датчиків, включаючи модулі LiDAR.
 


Схожі матеріали:
👁 439
Категорія: Технології
Теги: електрична вантажівка, автомобіль, доставка вантажів, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ