Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.11.2021

Представлено першу повністю електричну пожежну машину E-ONE Vector


Особливістю вантажівки є її здатність безперервно працювати протягом чотирьох годин без підзарядки.


Автори розробки заявляють, що тепер гасити пожежі буде набагато простіше та оперативніше, ніж це було раніше, адже електрична пожежна машина E-ONE Vector – це прямий шлях до вуглецевої нейтральності. Створюватиме машини для масового виробництва конструкторська фірма REV Group.


Перша повністю електрична пожежна машина E-ONE Vector
 

Автомобіль матиме батарею на 316 кВтг та електродвигун потужністю 400 кВт. Північна Америка зможе похвалитися електричною пожежною машиною, постачання якої очікується вже 2022 року. Особливістю вантажівки є її здатність безперервно працювати протягом чотирьох годин без підзарядки.

Ця особливість підтримується за рахунок спеціальних чотирьох шлангопроводів, які мають досить велику тривалість перекачування та зможуть гарантувати високий рівень пожежогасіння, навіть перебуваючи серед поля.
 
«Ми співпрацювали з нашими клієнтами протягом усього робочого процесу зі створення E-ONE Vecto, щоб створити надійну установку, яка рятуватиме життя» - пояснює віце-президент REV Fire Group, Майк Вірніг.

Розробники впевнені у надійності та ефективності транспорту, який може бути використаний не лише при пожежах, а й у екстрених ситуаціях. Вантажівка E-ONE Vector досить проста за своєю конструкцією і може бути переобладнана для потреб департаментів по всій країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова технологія використання йодного палива зменшить вартість запуску космічних кораблів

Раніше було відомо, що пожежна служба Лос-Анджелеса вже купувала концепт електричної пожежної машини вартістю 1,2 мільйона доларів. Але насправді назвати той концепт повністю електричною машиною не можна. Тому що це стандартний електричний гібрид, тільки з модулем, що підключається, і бортовим розширювачем діапазону двигуна внутрішнього згоряння.

Тому, з технічного боку, такий автомобіль не є повністю електричним, на відміну від E-ONE Vector, який автономний за своєю конструкцією і може шляхом аналізу своїх датчиків, одразу ж після приїзду на місце події оцінити рівень критичності ситуації та запас своїх ресурсів.

Схожі матеріали:
👁 436
Категорія: Технології
Теги: Вантажівка, пожежогасіння, електрична вантажівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ