Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.06.2022

Автономна електрична вантажівка Cabless почне рух дорогами загального користування США


Декілька автономних вантажівок уже прокотилися дорогами загального користування в пілотних проектах США


Автономна електрична вантажівка Cabless

Компанія Einride вперше представила свою автономну електричну вантажівку T-pod ще в 2017 році, яка вперше прокотилася шведськими дорогами через кілька років. Наразі компанії дали зелене світло на роботу на дорогах загального користування в США.

Декілька автономних вантажівок уже прокотилися дорогами загального користування в пілотних проектах США, при цьому ці тестові автомобілі мають водія безпеки в кабіні, який може взяти на себе керування у разі виникнення проблем або їх супроводжує мобільна група підтримки.

Einride стверджує, що вперше Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA) схвалила свій спеціально створений автономний електромобіль для експлуатації на дорогах загального користування в США, і в кабіні водія не буде, як у Einride Pod.

Автономна електрична вантажівка Cabless використовує бортовий набір датчиків, що складається з камер, радарів і лідерів і контролюватиметься віддалено оператором, що, на думку компанії, має «критичне значення для безпечного масштабування автономних транспортних засобів, утримуючи людей в курсі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: LEO Flight представила прототип літаючого автомобіля Coupe з дальністю польоту близько 480 км

Пілотний проект по дорогах загального користування має розпочатися у третьому кварталі цього року, коли транспортний засіб буде об'єднаний з існуючим парком транспортних засобів на заводі GE Appliances і, як очікується, переміщатиме товари між складами та працюватиме на дорогах загального користування у змішаному русі.

"Ми створюємо більш стійкий і ефективний ланцюжок поставок за рахунок збільшення електрифікації та автоматизації наших виробничих та розподільчих операцій", - сказав Білл Гуд, віце-президент GE Appliances з ланцюжка поставок. «Ми цінуємо роботу з Einride, що демонструє як їхня технологія Pod може допомогти нам прискорити досягнення цієї мети».

 


Схожі матеріали:
👁 664
Категорія: Технології
Теги: електротранспорт, Вантажівка, електрична вантажівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ