Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.01.2022

Kawasaki створила автономний літальний апарат з роботом-навантажувачем для доставки вантажів


У новітньому безпілотному літальному апараті Kawasaki удосконалив літак, що пройшов льотні випробування у 2020 році


Kawasaki оголосила про успішне тестування безпілотного літального транспорту eVTOL та робота-навантажувача для автономної доставки вантажів. Тестування проводилося з метою допомогти вирішити соціальні проблеми, такі як нестача робочої сили у логістичній галузі.

У своєму Vision 2030 описує бачення компанії до 2030 року. Kawasaki вказала три області, на яких вона зосередить свої зусилля: «Безпечне та надійне товариство з віддаленим підключенням», «Мобільність найближчого майбутнього» та «Енергетичні та екологічні рішення». У галузі «мобільності найближчого майбутнього» компанія займається розробкою злітно-посадкових смуг для eVTOL, автономних роботів-доставників тощо.
 
Kawasaki створила автономний літальний апарат

У новітньому безпілотному літальному апараті Kawasaki удосконалив літак, що пройшов льотні випробування у 2020 році. Він здатний перевозити 100-кілограмове корисне навантаження та оснащений механізмом завантаження та розвантаження робота-доставника.

Як силова установка eVTOL оснащений мотоциклетним двигуном Ninja H2R, побудованим Kawasaki Motors, який видає вражаючу пікову потужність в 300 кінських сил. Робот-доставник, який використовується разом з безпілотним літальним апаратом, забезпечить плавну і стабільну роботу. Цей робот-доставник був модифікований, щоб забезпечити можливість посадки на безпілотний вертикальний злітно-посадковий апарат.

У ході випробувань моделювалася безперервна, взаємопов'язана послідовність операцій з доставки без участі людини, в якій робот-доставник автоматично завантажувався, потім слідує автоматичний політ з роботом-доставником на борту, і посадка, автоматична висадка робота-доставника та доставка вантажу до кінцевого пункту призначення. Тестування проводилося з метою доставки вантажу без участі людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: HX50 – це ультрасучасний розкішний вертоліт призначений для приватних власників

Реагуючи на нестачу робочої сили в логістичній галузі та інші проблеми, з якими стикається суспільство, Kawasaki буде використовувати результати отримані в ході тестування PoC для реалізації системи швидкого перевезення вантажів, на яку не впливають умови дорожнього руху або топографічні особливості.

 


Схожі матеріали:
👁 474
Категорія: Технології
Теги: Літальний апарат, доставка вантажів, eVTOL




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ