Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.01.2022

Токійська компанія SkyDrive представила надкомпактний літальний апарат у Лас-Вегасі


Літаючий автомобіль SD-03 має довжину близько чотирьох метрів, ширину чотири метри та висоту два метри


Токійський аеротехнічний стартап SkyDrive представив свій надлегкий і компактний літальний апарат Model SD-03 у 2020 році, і з того часу досяг значного прогресу. Тепер компанія продемонструвала повномасштабну версію літального апарату у Лас-Вегасі. Таким чином компанія вперше продемонструвала свою технологію за межами Японії.

Літаючий автомобіль SD-03
 

Літаючий автомобіль SkyDrive призначений для вертикального зльоту та посадки з чудовою стабільністю, цей екологічно чистий електромобіль забезпечує швидке та безпечне транспортування, у тому числі для аварійно-рятувальних робіт. Модель SD-05 в даний час перебуває в стадії розробки та розглядається як повітряне таксі для World Expo 2025 в Осаці.

Літаючий автомобіль SD-03 має довжину близько чотирьох метрів, ширину чотири метри та висоту два метри, а на землі він займає місце лише двох припаркованих автомобілів. Він оснащений електродвигунами, що надають руху ротори, при цьому SD-03 має чотири місця з двома роторами в кожному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Chevrolet готує до випуску новий кросовер Gorgeous Equinox EV вартістю 30 000 доларів

Літальний апарат має максимальну злітну масу 400 кг, максимальну крейсерську швидкість 50 км/год, час польоту до 10 хвилин. Компанія повідомляє, що її компактний літальний апарат завершив випробування для пілотованого польоту.

Літаючий автомобіль SD-03

«Модель SD-03 – це кульмінація нашого досвіду в галузі безпілотних технологій та аеродинамічної техніки. У майбутньому ми хочемо бачити, що екологічно чисті транспортні засоби SkyDrive злітають і приземляються на вашому паркуванні та на дахах будівель, що робить авіаперевезення реалістичним варіантом щоденного міського транспорту», ​​- заявив головний операційний директор SkyDrive Такехіро Сато.

Схожі матеріали:
👁 418
Категорія: Технології
Теги: Літальний апарат, eVTOL, літаючий автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ