Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.10.2021

AIR ONE - двомісний літаючий автомобіль eVTOL для приватного використання


AIR ONE пропонує дальність польоту 177 км на одній зарядці, автономність близько години і крейсерську швидкість до 250 км / ч.


Концепція літаючих автомобілів eVTOL для приватного використання в містах набирає обертів. Багато стартапі і компанії працюють над проектами аеротаксі, які можуть зробити революцію в міському транспорті. Одним з таких стартапів є AIR, творець персональних eVTOL для клієнтського ринку, який представив свій літаючий автомобіль AIR ONE.

AIR ONE - двомісний літаючий автомобіль eVTOL
 

AIR ONE - це простий в управлінні літальний апарат з електроприводом вертикального зльоту і посадки eVTOL, призначений для повсякденного особистого використання.

Новий двомісний електричний літак з нерухомим крилом приводиться в рух вісьмома несучими гвинтами з вертикальною підйомною силою, встановленими соосно на чотирьох блоках, що виходять з передньої частини кабіни і здвоєних хвостовим стабілізатором. Його елегантна кабіна висувається, дозволяючи пілотові і пасажиру сідати і виходити. У салоні буде місце для двох осіб; обидва мають доступ до елементів управління eVTOL.

Також є скляне дно, щоб ви могли бачити, над чим ви летите. Що ще більш вражаюче, літак має складні крила, щоб поміститися в гаражі. Він також віддає перевагу повсякденній практичності для споживачів з його здатністю злітати або приземлятися на будь-якій плоскій поверхні.


AIR ONE - двомісний літаючий автомобіль eVTOL
 

AIR ONE пропонує дальність польоту 177 км на одній зарядці, автономність близько години і крейсерську швидкість до 250 км / ч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автономні автомобілі Amazon готують до роботи в умовах поганої погоди

Компанія також працює над власною системою управління «політ за планом», яка управляє складними функціями і навігацією, так що її використання не обмежується висококваліфікованими пілотами і навченими професіоналами.

AIR ONE - двомісний літаючий автомобіль eVTOL
 

Додаткові функції безпеки включають систему моніторингу з підтримкою штучного інтелекту, яка виконує часті перевірки транспортного засобу, щоб забезпечити найвищу безпеку навіть для пілотів з мінімальною підготовкою.

Схожі матеріали:
👁 597
Категорія: Технології
Теги: літаючий автомобіль, аеротаксі, eVTOL




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ