Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.03.2022

Японські компанії SkyDrive і Suzuki спільно розробляють нові літаючі автомобілі eVTOL


Suzuki в даний час пропонує продукти у трьох категоріях мобільності – автомобілі, мотоцикли та бортові двигуни


моделі літаючих автомобілів

Японський автовиробник Suzuki Motor та виробник літаючих автомобілів SkyDrive оголосили про партнерство для створення нових моделей літаючих автомобілів.

Обидві компанії працюють у галузях бізнесу та технологій, включаючи технологічні дослідження та розробки, планування та виробництво, а також системи масового виробництва, розробку та маркетинг електричних літаків з вертикальним зльотом та посадкою eVTOL. Вони також працюватимуть над відкриттям нових ринків.


моделі літаючих автомобілів
 

SkyDrive в даний час займається розробкою компактного двомісного літаючого автомобіля з електроприводом та планує повномасштабне виробництво. Концептуальна двомісна модель SkyDrive SD-XX є 8-гвинтовим коаксіальним мультикоптером зі скляною кабіною. eVTOL призначений для польоту на максимальній швидкості близько 100 км/год протягом 20-30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова система протимінного захисту дозволить безпілотнику виявляти та локалізувати міни на суші та на морі

У спільній заяві не йдеться, чи Suzuki працюватиме над двомісним літальним апаратом SkyDrive. SkyDrive планує розпочати обслуговування повітряним таксі під час Всесвітньої виставки 2025 року в Осаці, Японія, а також розпочати обслуговування в інших регіонах Японії. Міністерство інфраструктури, транспорту та туризму (MLIT) нещодавно прийняло заявку SkyDrive на отримання сертифікату для свого літаючого автомобіля.


моделі літаючих автомобілів
 

Suzuki в даний час пропонує продукти у трьох категоріях мобільності – автомобілі, мотоцикли та бортові двигуни. І тепер партнерство зі SkyDrive надасть Suzuki можливість додати літаючі автомобілі як четвертий мобільний бізнес.

Схожі матеріали:
👁 522
Категорія: Технології
Теги: SkyDrive, літаючий автомобіль, літаючий транспорт, eVTOL, Suzuki




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ