Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.12.2021

Renault представив концепт літаючого автомобіля AIR4, натхненний легендарним Renault 4


AIR4 живиться від літій-полімерних батарей ємністю 22 000 мАг із загальною ємністю 90 000 мАг


Автовиробник Renault об'єднався з центром дизайну The Arsenale для створення футуристичного шоу-кара AIR4, що літає, переосмисливши культову модель Renault 4.


літаючий автомобіль AIR4
 

З точки зору дизайну, AIR4, футуристична концепція автомобіля, що літає, призвела до переосмислення ретро автомобіля, далекого від сучасного дизайну. Автомобіль, повністю зроблений з вуглецевого волокна, зберіг ті ж лінії і масу оригінального 4L, але при цьому має нові динамічні можливості.

У AIR4 немає коліс, він оснащений чотирма дволопатевими гвинтами, по одному на кожному розі транспортного засобу. Шасі розташоване в середині поворотної рами, і водій може отримати доступ і зайняти місце в кабіні автомобіля, піднявши корпус Renault 4.

літаючий автомобіль AIR4
 

AIR4 живиться від літій-полімерних батарей ємністю 22 000 мАг із загальною ємністю 90 000 мАг. Транспортний засіб розрахований на максимальну 93 км/год, з нахилом 45 градусів або більше під час польоту та максимальним нахилом до 70 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерн «Калашников», виробник автомата АК-47, прагне зайняти ринок електромобілів

літаючий автомобіль AIR4
 

Автомобіль може злітати на висоту до 700 м зі злітною швидкістю 50 км/год. AIR4 пропонує максимальну векторну тягу 380 кг, тобто 95 кг на гвинт. Однак під час перших випробувань літаючу машину підняли лише на 20 м, з міркувань безпеки.
 
"Ми захотіли створити щось нетрадиційне, щоб завершити 60-річчя 4L", - говорить Арно Беллоні, директор з маркетингу бренду Renault. «Ця співпраця з The Arsenale була природною. Літаючий демонстраційний автомобіль AIR4 - це ще незнане і демонструє майбутнє автомобілебудування».


Схожі матеріали:
👁 489
Категорія: Технології
Теги: літаючий транспорт, літаючі машини, renault, літаючий автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ