Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.08.2022

Літаючий автомобіль Samson Switchblade готовий до польотів


Літаючий автомобіль працює на 3-циліндровому 1,6-літровому двигуні з рідинним охолодженням, що споживає бензин з октановим числом 91


Літаючий автомобіль Samson Switchblade

Після 14 років розробки Samson Switchblade - триколісний автомобіль, призначений для використання на дорогах загального користування, який одним натисканням кнопки перетворюється на літак, схвалено FAA для льотної придатності.

Switchblade названий того так, тому що, його крила, схожі на ніж, розгойдуються з-під двомісної кабіни, коли настає час літати. Хвіст теж відкидається з того місця, де він захований за великою опорою, що штовхає, а потім розвертається у велику Т-подібну форму.

Samson каже, що повне перетворення мотодельтаплана на літак одним натисканням кнопки займає менше трьох хвилин, і хоча ще доведеться продемонструвати весь процес на фізичному прототипі, схоже, що це буде досить вражаючий процес.

Літаючий автомобіль Samson Switchblade
 

Літаючий автомобіль працює на 3-циліндровому 1,6-літровому двигуні з рідинним охолодженням, що споживає бензин з октановим числом 91 і розвиває потужність 190 кінських сил. Він ефективно використовується як генератор, приводячи в дію електричні колеса в режимі руху та електричний двигун гвинта, коли настав час літати. Будучи триколісним транспортним засобом, він може бути зареєстрований як мотоцикл у багатьох регіонах, і, за словами Самсона, він здатний розвивати швидкість понад 201 км/год.

Знайдіть злітно-посадкову смугу і злітайте, а стандартна крейсерська швидкість Switchblade становить 257 км/год, що дозволяє подолати 724 км на повному паливному баку 125 літрів. Вам знадобиться злітно-посадкова смуга завдовжки 335 метрів для зльоту та більш коротка 213 метрів для посадки. Автомобіль легко поміститься у звичайному гаражі, якщо скласти льотне спорядження, його висота складає всього 1,5 м, а площа 5,1 x 1,8 метра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 кулерів для процесорів: від бюджетних до флагманських

Починаючи з "оцінної ціни" в 150 000 доларів США, Switchblade є досить дорогою машиною, але Samson вже забронював перші 1670 штук.

Літаючий автомобіль Samson Switchblade
 

Switchblade продаватиметься як комплектний літак. Samson створює центр допомоги при складанні, куди власники можуть прийти та скористатися допомогою «команди професіоналів зі складання» та ідеальної робочої установки, щоб закінчити свій літак.

Компанія розробила Switchblade відповідно до стандартів Part 23 для повної сертифікації.

 


Схожі матеріали:
👁 347
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, літаючі машини, літак, літаючий автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ