Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.03.2022

Автомобіль Shinkansen, натхненний Mitsubishi, являє собою високошвидкісну подорож майбутнього


Mitsubishi Shinkansen пропонує цікавий та дещо інший погляд на подорожі майбутнього, використовуючи гусениці


Mitsubishi Shinkansen пропонує цікавий та дещо інший погляд на подорож

Говорячи про футуристичні автомобілі, ви, швидше за все, уявляєте безпілотні автомобілі, які дозволяють водіям сидіти склавши руки, розслаблятися та спілкуватися з іншими людьми всередині.

Це бачення часто пов'язане з такими чистими та просторими автомагістралями, що можна зручно та безпечно подорожувати дорогами, не стикаючись з іншим безпілотним автомобілем. Проте, з огляду на сьогоднішні затори на дорогах, це надто ідеалістичне бачення. Одна концепція трохи ближче до реальності, залишаючи двері можливостей широко відчиненими, припускаючи, як автомобілі можуть рухатися швидше, використовуючи ті ж технології, що використовуються у знаменитих надшвидкісних поїздах.

Mitsubishi Shinkansen пропонує цікавий та дещо інший погляд на подорож

Люди хочуть подорожувати швидко, але мало хто знає, як зробити це безпечно, особливо коли йдеться про те, щоб залишатися на правій смузі. Подорож на високих швидкостях більш-менш прямим маршрутом — це те, що японські потяги Сінкансен освоїли вже кілька десятиліть. Не дивно, що це послужило основою для цієї концепції автомобіля Сінкансен, який може подорожувати як звичайними міськими дорогами, так і високошвидкісними трасами на магнітній підвісці.

Натхненний як поїздом N700, запущеним в експлуатацію в 2007 році, так і мовою дизайну Mitsubishi, Mitsubishi Shinkansen демонструє гладкий аеродинамічний дизайн, який майже нагадує справжню кулю. Концепт точно не показує пасажирські двері, тому дизайн виглядає цілісним, зменшуючи можливе тертя повітря, яке виникатиме через шви.

Що надає цій концепції автомобіля подвійні можливості, так це висувні «плавники» з боків, які висуваються, коли автомобіль рухається шосе на магнітній підвісці. Магніти у цих плавцях допомагають рухати машину на високих швидкостях, майже так само, як сьогодні працюють надшвидкісні пасажирські експреси. Крім того, гусениця на магнітній підвісці також може заряджати автомобіль шляхом завдяки силовим котушкам на днищі автомобіля, а також на землі, як і в сучасних технологіях бездротової зарядки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Sony та Honda об'єднуються для розробки нових електромобілів


Mitsubishi Shinkansen пропонує цікавий та дещо інший погляд на подорож
 

Mitsubishi Shinkansen пропонує цікавий та дещо інший погляд на подорожі майбутнього, використовуючи гусениці, які дозволять автомобілям безпечно пересуватися на високих швидкостях. У той же час він також демонструє футуристичний дизайн автомобіля, який включає мову дизайну Mitsubishi, наприклад, його «динамічний щит», переосмислений таким чином, що він виглядає незвичайно, якщо порівнювати з поточним списком автовиробника. Подібно до кулі, його форма чітко вказує на його швидкість, зберігаючи при цьому доступний дизайн, який робить його «автомобілем для всієї родини».

Схожі матеріали:
👁 1162
Категорія: Технології
Теги: літаючий автомобіль, mitsubishi, автовиробник, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ