Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.03.2022

Sony та Honda об'єднуються для розробки нових електромобілів


Продажі першої моделі нового електромобіля, як очікується, розпочнуться у 2025 році.


Sony та Honda об'єднуються для розробки нових електромобілів

Виробники електромобілів створюють спілки, які донедавна були неможливими. Сьогоднішнім прикладом є японський виробничий гігант Honda Motors та Sony Group Corporation, які підписали меморандум (MOU) про створення спільного підприємства, через яке вони планують брати участь у спільній розробці та продажу нових моделей електромобілів. Продажі першої моделі нового електромобіля, як очікується, розпочнуться у 2025 році.

У 2020 році Sony представила прототип автомобіля Vision-S і незабаром після цього компанія шукала партнера з досвідом роботи у сфері електромобільності. На виставці компанія представила новий концептуальний позашляховик, який одержав назву Vision-S 02. В даний час вона просуває своє бачення через нове партнерство з Honda.

Угода також відкриває двері для інших партнерів, зацікавлених у розвитку електромобільності, яка також розраховує на технологічних гігантів, таких як Alphabet із платформою Waymo та Apple із проектом Titan. Ford, General Motors, Volkswagen, Toyota та інші відомі автомобільні бренди також вкладають значні кошти в електромобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota та Yamaha спільно розробляють високопродуктивний 5,0-літровий водневий двигун

Ролі, які гратимуть два партнери: Honda займатиметься розробкою та виробництвом автомобілів, а також післяпродажним обслуговуванням, яке необхідне для задоволення потреб клієнтів. Sony, з іншого боку, займатиметься технологіями, присутніми в автомобілях, зокрема бортовими розвагами, сектором, у якому Sony може похвалитися світовим лідерством.

Очікується, що нова компанія плануватиме, проектуватиме, розроблятиме і продаватиме електромобілі, але не володітиме і керуватиме виробничими потужностями, тому очікується, що Honda нестиме відповідальність за виробництво першої моделі електромобіля на своєму заводі з виробництва автомобілів.

Схожі матеріали:
👁 410
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, Sony, електромобіль, Honda




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ