Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.12.2021

Стартап Bellwether Industrie успішно провів льотні випробування прототипу літаючого автомобіля Volar


Під час пробних польотів дистанційно пілотований прототип пролетів зі швидкістю приблизно 40 км/год


Британський стартап Bellwether Industriese успішно завершив перші випробувальні польоти свого прототипу двомісного літаючого автомобіля Volar.

літаючий автомобіль
 

Компанія заявила, що незабаром покаже відео випробувальних польотів. Загалом літак виконав вісім випробувальних польотів. Компанія раніше публікувала кадри своєї машини під час пробних польотів у закритих приміщеннях.

Літальний апарат Volar був розроблений для забезпечення внутрішньоміських польотів на автомобілях, що літають. Остаточна версія матиме ширину близько 3,2 метра, тоді як модель-прототип для недавніх випробувальних польотів була приблизно вдвічі меншою. Поточний прототип літака Volar – двомісний, у той час як остаточна версія матиме місце для чотирьох-п'яти осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Peugeot запускає виробництво першого серійного автомобіля на водневому паливі

На рендерах Volar має подібність до іншого прототипу eVTOL, що знаходиться в розробці, під назвою CycloRotor. Обидві моделі насправді дивно схожі на автомобілі, а не на багатороторні таксі.


літаючий автомобіль
 

Під час пробних польотів дистанційно пілотований прототип пролетів зі швидкістю приблизно 40 км/год. Bellwether повідомляє, що повномасштабні машини курсуватимуть на висоті близько 1 км, досягаючи швидкості 217 км/год. конструкції літаючих таксі, що в даний час знаходяться в розробці.

Bellwether планує вивести на ринок свій літаючий автомобіль до 2028 року.

 


Схожі матеріали:
👁 551
Категорія: Технології
Теги: літаючий автомобіль, аеротаксі, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ