Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.10.2022

Wisk Aero представив автономне чотиримісне електричне повітряне таксі eVTOL 6-го покоління


Конструкція шостого покоління – це літальний апарат, з яким Wisk має намір вийти на ринок


автономне чотиримісне електричне повітряне таксі eVTOL 6-го покоління

Стартап у галузі аеромобільності Wisk Aero збільшив пасажиромісткість свого майбутнього повітряного таксі з двох до чотирьох. Компанія має намір вивести на ринок свій автономний електричний міський eVTOL 6-го покоління.

Конструкція шостого покоління – це літальний апарат, з яким Wisk має намір вийти на ринок, а також перше автономне пасажирське повітряне таксі eVTOL (електричний вертикальний зліт та посадка), яке буде висунуто для сертифікації типу FAA – з додаванням Wisk.

автономне чотиримісне електричне повітряне таксі eVTOL 6-го покоління
 

Новий літальний апарат - це чотиримісний пасажирський eVTOL, він був розроблений для автономного польоту завдяки спільним зусиллям перевірених технологій, «логічного, процедурного програмного забезпечення для прийняття рішень», набору бортових датчиків та обходу перешкод – хоча вони працюватимуть під пильним наглядом віддалених людей, які управляють Декількома транспортними засобами, які будуть готові взяти на себе керування, якщо це необхідно.

eVTOL має конфігурацію з 12 гвинтами, розподіленими по розмаху крила 50 футів (15 м) для зльоту з нахилом переднього ряду для руху під час горизонтального польоту. Перехідні передні гвинти більші, ніж раніше, і мають п'ять лопатей, у той час як задні гвинти з чотирма лопатями відключаються і блокуються під час руху, щоб зменшити опір. Стріли також були подовжені, а крила піднято над пасажирським салоном для підвищення безпеки та зниження шуму в салоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Artemis Technologies представила повністю електричний пасажирський пором

Інтер'єр салону відрізняється дизайном, натхненним автомобілями, який оснащений зручними сидіннями, містким багажним відділенням та місцем для зберігання речей. Кожному пасажиру надається індивідуальний дисплей, на якому відображається ключова інформація, як-от курс і хід поїздки, бортовий Wi-Fi, а також точки зарядки для гаджетів.

автономне чотиримісне електричне повітряне таксі eVTOL 6-го покоління

eVTOL розроблений з урахуванням доступності та має адаптовані інтерфейси для людей з проблемами слуху або зору, а також точки входу/виходу, призначені для «людей з різним рівнем мобільності».


автономне чотиримісне електричне повітряне таксі eVTOL 6-го покоління
 

Заявлена ​​крейсерська швидкість складає 222 км/год на висоті від 762 до 1220 м над рівнем землі, дальність польоту eVTOL на одній зарядці становить 144 км із запасом. Очікується, що зарядка триватиме лише 15 хвилин. Wisk також заявляє, що орієнтується на цільову ціну 3 долари США за пасажира за милю.

 


Схожі матеріали:
👁 451
Категорія: Технології
Теги: повітряне таксі, аеротаксі, eVTOL, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ