Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.10.2022

Artemis Technologies представила повністю електричний пасажирський пором


Пасажирський пором EF-24 пропонує дальність 115 морських миль (213 км) на крейсерській швидкості 25 вузлів (46 км/год)


електричний пасажирський пором

Компанія Artemis Technologies, що займається морським дизайном та прикладними технологіями, представила проект повністю електричного пасажирського судна EF-24, призначеного для ринку високошвидкісних поромів. Електрична пором призначена для надання комерційних, екологічних транспортних рішень.

Пасажирський пором EF-24 пропонує дальність 115 морських миль (213 км) на крейсерській швидкості 25 вузлів (46 км/год). Його максимальна швидкість становить 38 вузлів (70 км/год). Судно з нульовим рівнем викидів забезпечує неймовірну економію палива до 85% порівняно із звичайними високошвидкісними дизельними поромами.

електричний пасажирський пором
 

24-метрове судно буде оснащене запатентованою електричною силовою установкою Artemis eFoiler. Стверджується, що судно "літає" над водою, забезпечуючи комфортну подорож до 150 пасажирів на борту, пом'якшуючи наслідки морської хвороби, не викликаючи хвилювання на високій швидкості, що значно знижує вплив на берегову лінію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія 3deluxe представила нову концепцію суперяхти з використанням технології Flettner Rotors

Пором буде оснащений унікальною високошвидкісною системою запобігання зіткнень, яка забезпечить безпеку операцій у порту та поблизу берега, безпечно відхиляючи пором за зміненим маршрутом убік від морського життя, диких тварин, сміття та інших об'єктів у воді.

електричний пасажирський пором
 

«Ми об'єднали наш досвід у високопродуктивному парусному спорті, автоспорті, аерокосмічній галузі та передовому виробництві, щоб спроектувати та розробити електричну рухову установку, яка просто змінює правила гри в морській галузі», - сказав Іен Персі, засновник та генеральний директор Artemis Technologies. «Наш високошвидкісний пасажирський пором є економічним рішенням для громадського транспорту, яке допомагає боротися із забрудненням повітря, пробками і шумом.


електричний пасажирський пором
 

Artemis Technologies уклала партнерську угоду з Condor Ferries для реалізації пілотного проекту із використанням першого пасажирського порома EF-24. Він буде введений в експлуатацію у 2024 році і курсуватиме між Белфастом та Бангором у Північній Ірландії.

Схожі матеріали:
👁 1100
Категорія: Технології
Теги: пором, електричний пором, судно




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ