Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.11.2021

Літальний апарат Jetson One, вертикального зльоту та посадки, для однієї людини може літати і приземлятися будь-де


Jetson One важить 86 кг, має розміри 2840 x 2400 x 1030 мм у польотному стані, але його можна складати для зберігання та транспортування.


Конструктор представив новий, готовий до польоту літальний апарат Jetson One - це апарат системи eVTOL, вертикального зльоту та посадки, для однієї людини з вісьмома двигунами, яка може літати та приземлятися будь-де.

літальний апарат Jetson One
 

Хоча ціна висока, але якщо ви любите літати, персональний eVTOL, безсумнівно, буде дешевшим, ніж покупка літака. І що найприємніше, тут немає вимог до злітно-посадкової смуги.

Jetson One важить 86 кг, має розміри 2840 x 2400 x 1030 мм у польотному стані, але його можна складати для зберігання та транспортування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концепт Smart Pod впевнено дивиться у майбутнє автономного транспорту

Кузов літального апарату виготовлений з вуглецевого та алюмінієвого волокна і наводиться в рух вісьмома потужними електродвигунами, розташованими співвісно на чотирьох важелях.


літальний апарат Jetson One
 

Загальна вихідна потужність цих двигунів становить 88 кВт, проте компанія обмежує швидкість польоту до 103 км/год за допомогою програмного забезпечення.

Управління польотом просте, з важелем газу та тривісним джойстиком, так що ви можете швидко навчитися керувати ним.

 


Схожі матеріали:
👁 696
Категорія: Технології
Теги: Jetson One, eVTOL, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ