Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.11.2021

Концепт Smart Pod впевнено дивиться у майбутнє автономного транспорту


Smart Pod дуже схожий на транспортну "капсулу", поряд з повним набором датчиків автономного водіння, він оснащений мікро-світлодіодним освіт


Buick представив новий концепт Smart Pod, ця концепція, створена на електричній платформі GM Ultium і втілена в життя американською студією Advanced Design Studio, забезпечує футуристичне бачення автономного транспорту, коли пасажири будуть насолоджуватися поїздкою, ніж керувати автомобілем.


Smart Pod
 

Великий простір Smart Pod є найважливішим основним елементом його дизайну. Майже непрозоре зовні, але прозоре зсередини скло допомагає окреслити унікальний футуристичний екстер'єр концепту від приватного, схожого на кокон інтер'єру, в якому автономність 5 рівня дозволяє пасажирам більш ефективно використовувати свій час у дорозі.

Скло автомобіля залишено прозорим, забезпечуючи панорамний зв'язок з природним оточенням, що Buick підкреслює за допомогою природних акцентів, таких як рослини на панелі приладів і підлога, що нагадує кору дерева. Пасажири можуть насолоджуватися видом зі своїх сидінь або знову відкидатися в сплячий режим і дозволити мерехтливим зіркам заколисувати їх.

Smart Pod
 

Під час неспання. концепція змінного сидіння та столу Smart Pod, багатопозиційний висувний дисплей та аудіосистема з шумозаглушенням – все це допомагає пасажирам почуватися комфортно. Дисплей працює як широкоформатний екран в інформаційно-розважальному стилі або перемикається у повноекранний режим для підключення до мобільних пристроїв та відображення будь-чого, від робочої презентації до улюбленого серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple посилено працює над повністю автономним електромобілем, попередній термін 2025 рік

Smart Pod
 

Розширена інформаційно-розважальна система також включає віртуального помічника і вважає як голосове управління, так і цифрове стеження за очима як частина свого людино-машинного інтерфейсу (HMI).

Smart Pod дуже схожий на транспортну "капсулу", поряд з повним набором датчиків автономного водіння, він оснащений мікро-світлодіодним освітленням замість традиційних фар та задніх ліхтарів.


Smart Pod


Схожі матеріали:
👁 384
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, автомобіль, Концепт-кар, автономний електромобіль, Smart Pod




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ