Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.04.2024

Пробаціонери Гребінківщини обговорили з правоохоронцями ефективність превентивної роботи


Разом з дільничними офіцерами поліції пробаціонери регулярно здійснюють перевірки клієнтів пробації за місцем проживання.


пробація, Гребінка, Працівники пробації

Цього тижня відбулася робоча зустріч працівників служби пробації Гребінківщини та представників поліції.

На ній обговорили заходи щодо профілактики вчинення повторних правопорушень клієнтами пробації, визначили, як саме можна покращити превентивну роботу серед підоблікових.

Разом з дільничними офіцерами поліції пробаціонери регулярно здійснюють перевірки клієнтів пробації за місцем проживання.

Працівники служби пробації та правоохоронці відвідують клієнтів пробації, які відповідно до оцінки ризиків мають високий або дуже високий рівень впливу історії правопорушень на протиправну поведінку, проводять профілактичні бесіди, наголошують на недопущенні вчинення правопорушень і роз’яснюють відповідальність за вчинення повторних злочинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про вчинки та їхні наслідки говорили з клієнтами пробації Гребінківщини

Підбиваючи підсумки, начальник Гребінківської служби пробації Лариса Туманевич наголосила на важливості співпраці правоохоронців і пробаціонерів задля забезпечення безпеки в громаді.

Автор: Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 100
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, Гребінківщина, Працівники пробації, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ