Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.06.2022

Український винахідник Тарас Крайник створив тактичне баггі "Мамай" для чотирьох бійців


Баггі призначений для використання в умовах бойових дій


Баггі призначений для використання в умовах бойових дій

Баггі призначений для використання в умовах бойових дій. «Мамай» може взяти на борт до чотирьох людей, є кріпильні місця для кулемета та розташування під два Javelin.

Що стосується технічних параметрів, то перебіг підвісок у багі становить 320 мм, а кліренс – 400 мм. Баггі також може мати тент та відкидне скло. Головне призначення тактичного баги – розвідка, доставка боєкомплекту, вогнева підтримка, евакуація поранених тощо.

В автомобілі передбачено місце кріплення кулемета та двох Javelin, багажник для патронів та міномета, є кріплення нош для евакуації поранених бійців. Автомобіль покривається тентом, передбачена лебідка та вітрове скло з балістичного пластику між водієм та автоматником.


Баггі призначений для використання в умовах бойових дій
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Venus Aerospace представила концепцію космічного літака Stargazer, здатного літати зі швидкістю 9 Маха

Також є фара-шукач для автоматчика збоку. Баггі їздитиме на колесах 15-16 дюймів, матиме 45-літровий паливний бак, трапи для болота. "Головна опція та фішка машини - гідравлічний ручник на передні колеса, що дозволяє розгортати автомобіль навколо передньої осі для зручності пересування", - зазначив Тарас Крайник.
 
«Прошу максимального поширення та репоста, залучаємо фінансування у т. ч. буде проведено аукціони з продажу колекційних автомобілів МПМ для фінансування підготовки виробництва та серійного виробництва тактичних баггі «Мамай»», — сказав Тарас.


Баггі призначений для використання в умовах бойових дій


Схожі матеріали:
👁 386
Категорія: Технології
Теги: баггі, позашляховик, автомобіль, зсу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ