Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.07.2022

Інженери компанії «Сoolon Motors» організували виробництво бойових баггі для українських військових


Волонтери розповідають, що зараз потреба у сотнях автомобілів лише на один напрямок


Виробництво бойових баггі для українських військових

Команда інженерів-розробників створює мобільні автомобілі-баггі для військових України. Техніка компанії "Сoolon Motors" вже працює на фронті.

Віталій Бризгалов – інженер-розробник. 4 роки його команда займалася підготовкою до серійного виробництва вантажних електроавтомобілів "Сoolon". Через війну проект довелося поставити на паузу. Але команда фахівців, маючи багаторічний досвід розробки автомобілів вирішила працювати в іншому напрямку.

«Звернулися хлопці з фронту, сказали, що потрібні незвичайні автомобілі з гарною прохідністю та витривалістю, потрібні баггі, які можуть рухатися бездоріжжям», – розповідає засновник проекту.


Виробництво бойових баггі для українських військових
 

Волонтери знайшли у Кривому Розі зразок, який можна взяти за основу. Це був спортивний автомобіль баггі, який волонтери адаптували до військових потреб. Інженери команди спростили модель та розпочали виробництво.

«Зробили першу, другу, третю – віддали бійцям на фронт, їм дуже сподобалося. І був запит на масштабування цієї моделі баггі», – каже засновник проекту «Сoolon Motors».


Виробництво бойових баггі для українських військових
 

За три місяці напруженої роботи команда виготовила 13 бойових машин. 4 з них відправили в найгарячіші точки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Northrop Grumman та Boom створюють надзвуковий транспортний військовий літак для швидкого реагування

Віталій Бризгалов каже, що зараз попит на такий транспорт значно вищий, ніж пропозиція, - Є багато пікапів, автомобілів військового призначення, але саме баггі дозволяють виконувати роботу дуже швидко і забезпечують несподівану появу наших Збройних сил у тих місцях, де їх ніхто не чекає.».


Виробництво бойових баггі для українських військових
 

Волонтери розповідають, що зараз потреба у сотнях автомобілів лише на один напрямок, тому вони намагаються поширювати креслення баггі для інших команд, які готові приєднатися до цієї роботи.
 

Виробництво бойових баггі для українських військових
 


Схожі матеріали:
👁 515
Категорія: Технології
Теги: баггі, автомобіль, зсу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ