Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.12.2021

Умілець зробив першу у світі реактивну Tesla, встановивши на електромобіль 3 реактивні двигуни


Ілон Маск вже давно обіцяє випустити новий швидкісний електромобіль Tesla Roadster з ракетними двигунами


Ілон Маск вже давно обіцяє випустити новий швидкісний електромобіль Tesla Roadster з ракетними двигунами, що має стати одним із найзнакових явищ в автомобільній промисловості. Roadster ще немає, але Tesla не змінила свого плану, випустити в серії автомобіль з ракетними двигунами як опцію для майбутнього спортивного автомобіля.

Tesla Roadster з ракетними двигунами
 

Ідея про те, що електромобіль, який отримує додаткову тягу, не за рахунок більшого крутящого моменту, передающогося на колеса, досить інтригує, і ми дійсно мало знаємо про те, як саме він буде працювати.

Але як ви поставитеся до кріплення реактивних двигунів до задньої частини електромобіля? Чи справді вони дають йому значний приріст продуктивності чи немає сенсу? Метт Мікка з Warped Perception маючи намір відповісти на це питання, створив прототип автомобіля з трьома невеликими реактивними двигунами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядатиме Tesla Mini? Дизайнер зобразив своє бачення компактного електромобіля

Спочатку він спробував керувати автомобілем, використовуючи тільки двигуни, і коли два з них працювали, його Tesla Model S змогла розвинути швидкість близько 96 км/год. тільки на електроенергії, а потім з усіма трьома реактивними двигунами на максимальній тязі і його висновки цікаві.
 


Схожі матеріали:
👁 502
Категорія: Технології
Теги: реактивний двигун, Tesla, електромобіль, Ілон Маск




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ