Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.03.2022

Ілон Маск, - "Tesla планує продавати 20 мільйонів електромобілів щороку"


2021 рік був найкращим для автовиробника з точки зору обсягу продажів, оскільки він зміг продати майже один мільйон автомобілів


Tesla планує продавати 20 мільйонів електромобілів щороку

Tesla хоче зберегти свою позицію світового лідера в галузі виробництва та реалізації електромобілів, і, за словами її генерального директора Ілона Маска, має великі амбіції продавати ще більше автомобілів, ніж сьогодні. Автовиробник будує заводи по всьому світу і планує побудувати ще більше - мета полягає в тому, щоб до 2030 виробляти до 20 мільйонів електромобілів на рік.

В даний час компанія управляє приблизно шістнадцятьма різними підприємствами по всьому світу, більшість з яких або виробляють автомобілі, або деталі для них. Нещодавно автовиробник поставив перші автомобілі, кросовери Model Y, побудовані на його новому заводі в Німеччині, відомому як Giga Berlin, Berlin Gigafactory або Gigafactory 4.

2021 рік був найкращим для автовиробника з точки зору обсягу продажів, оскільки він зміг продати майже один мільйон автомобілів - 936 172, що означає майже 90% зростання в порівнянні з 2020 роком, коли компанія досягла позначки 500 000 автомобілів, але це стало значним поліпшенням порівняно з 2019 роком, коли було поставлено 367500 одиниць.

20 мільйонів продажів на рік до початку 2030 здаються великим обсягом, але це те, що Ілон Маск заявив у кулуарах при перших поставках Giga Berlin.

Tesla планує продавати 20 мільйонів електромобілів щороку
 
 
«Я думаю, що це агресивно, але неможливо, що ми можемо зробити 20 мільйонів автомобілів за 10 років. І це було б гарним числом, тому що у світі активно використовуються 2 мільярди легкових та вантажних автомобілів, тому 20 мільйонів становлять 1 відсоток світового автопарку на рік», - сказав Маск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Baykar Makina представила новий ударний безпілотник із українським реактивним двигуном

На той час Tesla також розширить свій модельний ряд, вона не продовжуватиме випускати ті ж чотири моделі, які пропонує зараз. У зв'язку з цим Маск повідомив, - "Оскільки ми зможемо збільшити виробництво та задовольнити попит на наших існуючих ринках, ми зможемо вийти на інші ринки, а також додати додаткові продукти".

Очікується, що до 2025 року нове відкрите виробниче підприємство у Німеччині досягне обсягу виробництва 500 000 автомобілів на рік, а цього року очікується виробництво близько 54 000 автомобілів, потім 280 000 у 2023 році, і нарощування виробництва триватиме до 2025 року.

Схожі матеріали:
👁 390
Категорія: Технології
Теги: Ілон Маск, Tesla, автовиробник, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ