Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.03.2022

Audi AI-Climber - концепт позашляховика, спеціально призначений для скелелазів


Найцікавіша частина позашляховика Audi AI-Climber - це режим відпочинку


Audi AI-Climber - концепт позашляховика

Скелелазіння як вид спорту кидає виклик межам людської витривалості, і ентузіасти повинні бути впевнені, що все готове до здійснення подвигів. Захоплююча подорож у горах, водночас безпечна, важлива для кожного скелелаза, і хто б міг подумати, що позашляховик може зробити більше, ніж просто доставити вас до базового табору.

Audi AI – Climber – це концепт, спеціально призначений для скелелазів, які хочуть кинути виклик та вийти за межі можливого. Студент автомобільного дизайну Xiqiao Wang розробив концепт – цей міцний комплекс для бездоріжжя, представивши автомобіль для трьох різних режимів.


Audi AI-Climber - концепт позашляховика
 

Перший — «Режим водіння», що забезпечує неймовірні враження від бездоріжжя на будь-якій місцевості, другий — «Режим захисника», що повністю забезпечує безпеку альпіністів у горах, а третій — «Режим відпочинку» для комфортного відпочинку в нічний час у безпечному чотириколісному транспортному засобі або навіть у підвішеному стані до кам'яної стіни.

У режимі «Захисник» автомобіль перетворюється на інтелектуального помічника для шукачів пригод-одинаків, у яких немає людини, що страхує. Є еластичний буфер падіння, за допомогою якого альпініст може смикнути за мотузку у разі надзвичайної ситуації, щоб уникнути травмування. Крім того, існує два види захисту при лазні: захист Lead, при якій мотузка з'єднана в декількох точках захисту, і захист Top, при якій мотузка проходить навколо анкера. Сам транспортний засіб завантажено механізмом для забезпечення одинарної, подвійної або половинної мотузки залежно від потреб альпініста.


Audi AI-Climber - концепт позашляховика
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Boeing представив новий бойовий безпілотник Boeing Loyal Wingman «Летюча миша-примара MQ-28A»

Найцікавіша частина позашляховика Audi AI-Climber - це режим відпочинку, в якому задня частина, завантажена підвісним наметом, від'єднується і може літати поодинці. Вся установка підлітає до якірної точки на крутому кручі і прикріплюється до скелі. Після цього намет автоматично розгортається, і відважний скелелаз може насолодитися ідеальною ніччю з ідеальної точки огляду. Для менш сміливих альпіністів установка може бути встановлена ​​на твердому грунті.

Audi AI-Climber - концепт позашляховика
 

Іншими відмінними рисами позашляховика є його шини, що адаптуються до місцевості, з протекторами, що забираються, які можна використовувати, якщо потрібно більше зчеплення з дорогою. Інтер'єр розрахований на двох мандрівників, які можуть з комфортом сісти та насолодитися поїздкою до кінцевої мети, перш ніж зробити скелелазіння.

Схожі матеріали:
👁 706
Категорія: Технології
Теги: Audi, позашляховик, автомобіль, електричний позашляховик




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ