Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.03.2022

Boeing представив новий бойовий безпілотник Boeing Loyal Wingman «Летюча миша-примара MQ-28A»


MQ-28A Ghost Bat є першим військовим літаком, спроектованим та виробленим в Австралії за більш ніж 50 років


безпілотник Boeing Loyal Wingman «Летюча миша-примара MQ-28A»

Boeing оголосив, що його бойовий безпілотник Loyal Wingman тепер офіційно називається "Летюча миша-примара MQ-28A". Нове військове позначення та назву першого автономного бойового літака австралійського виробництва було оголошено під час церемонії на базі Королівських ВПС Австралії (RAAF) Емберлі в Квінсленді.

Офіційна назва Loyal Wingman показує, що безпілотник виходить із експериментальної фази і переходить до повного розгортання в RAAF та продажів міжнародним клієнтам. MQ-28A Ghost Bat, вперше представлений світові у 2020 році, є першим військовим літаком, спроектованим та виробленим в Австралії за більш ніж 50 років.

Завдяки швидкому графіку розробки, що становить лише три роки від першого проекту до першого польоту, програма розробки використовує досягнення в галузі цифрової інженерії, передового виробництва та унікальних австралійських технологій ланцюжка постачання.

Бойовий дрон MQ-28A Ghost Bat використовує штучний інтелект для допомоги пілотованим та безпілотним літакам у повітрі. Він матиме характеристики та дальність дії, порівняні зі звичайним винищувачем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа переведе ударні підводні човни на літієві акумулятори

безпілотник Boeing Loyal Wingman «Летюча миша-примара MQ-28A»
 
«Вибір летючої миші-примари, місцевого австралійського ссавця, відомого тим, що він об'єднується в зграю для виявлення та полювання, відображає унікальні характеристики датчиків літака та здібностей розвідки, спостереження та розвідки і є відповідною назвою для цієї новаторської можливості», - сказав Глен Фергсон, директор Airpower Teaming System, Australia and International.

Boeing заявляє, що протягом 2022 року програма продовжить прискорювати розробку та випробування кажана MQ-28A Ghost, приділяючи особливу увагу сенсорам та можливостям місії для виконання зобов'язань RAAF.

Схожі матеріали:
👁 814
Категорія: Технології
Теги: літак, бойовий безпілотник, Boeing, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ