Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.10.2022

Представлений найбільший у світі шикарний круїзний лайнер «Icon of the Seas»


У Chill Island є басейни на будь-який смак, кожен з чудовим видом на океан, а також Swim & Tonic, перший у лінійці бар біля моря


найбільший у світі круїзний лайнер «Icon of the Seas»

Royal Caribbean International представила концепт довгоочікуваного Icon of the Seas, найбільшого у світі круїзного лайнера. Дебют суперлайнера має відбутися у січні 2024 року.

Крім безлічі особливостей, круїзний лайнер може похвалитися пляжним усамітненням, відпочинком на курорті і пригодою в тематичному парку, надаючи гостям доступ до всіх видів розваг і для будь-якого віку.
 
"З кожним новим кораблем ми піднімаємо планку в туристичній індустрії, покращуючи те, що знають і люблять наші гості", - сказав Джейсон Ліберті, президент та генеральний директор Royal Caribbean Group.

«З того моменту, як пасажири піднімаються на борт, кожен елемент призначений для того, щоб подарувати їм найкращий відпочинок у будь-якому місці на суші та на морі. Icon of the Seas підніме відпочинок на новий рівень і зробить його незабутнім».

найбільший у світі круїзний лайнер «Icon of the Seas»
 

Новий лайнер пропонує захоплюючі гострі відчуття, у тому числі найбільший аквапарк у морі та неперевершені способи розслабитися з великою кількістю видів на океан та басейнів, ніж будь-коли раніше. Він також пропонує гостям понад 40 нових ресторанів, барів та нічних клубів, а також найсучасніші розваги.
 
"Icon of the Seas - це кульмінація більш ніж 50-річного досвіду надання незабутніх вражень і наше чергове сміливе зобов'язання перед тими, хто любить відпочивати", - сказав Майкл Бейлі, президент та головний виконавчий директор Royal Caribbean International.

Зараз, як ніколи раніше, сім'ї та друзі віддають пріоритет тим враженням, де вони можуть зблизитися та насолодитися власними пригодами. Ми вирішили створити відпустку, яка зробить все можливе в одному місці для любителів гострих відчуттів. Саме це перше своєрідне поєднання робить Icon майбутнім сімейного відпочинку, і це майбутнє вже тут.

найбільший у світі круїзний лайнер «Icon of the Seas»
 

Royal Caribbean створила п'ять нових районів для корабля, кожен з яких має унікальні якості. На острові Thrill Island є такі визначні пам'ятки, як 6-а категорія, найбільший морський аквапарк із шістьма рекордними гірками.

У Chill Island є басейни на будь-який смак, кожен з чудовим видом на океан, а також Swim & Tonic, перший у лінійці бар біля моря; Royal Bay Pool, найбільший басейн у морі; Cloud 17, ретріт тільки для дорослих; та безтурботний, нескінченний басейн Cove Pool. Тим часом, Surfside – це район, створений виключно для молодих сімей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Alef Aeronautics представила прототип літаючого електромобіля Alef Model A з дальністю польоту 320 км

Hideaway - це район на висоті 135 футів над океаном, який поєднує в собі приємну атмосферу пляжних клубів по всьому світу та безперервний вид на океан, який може запропонувати лише круїз. У центрі всього цього знаходиться перший підвісний басейн у морі. Нарешті, AquaDome - це спокійний оазис вдень і жваве місце, що ідеально підходить для розваг вночі.

найбільший у світі круїзний лайнер «Icon of the Seas»
 

На круїзний лайнер також повертаються деякі улюблені функції його гостей. Величний Королівський променад з видом на океан від підлоги до стелі, а також понад 15 ресторанів, кафе, барів та лаунджів, а в більш пишному та жвавому Центральному парку є більше можливостей пообідати та розважитись.

 


Схожі матеріали:
👁 290
Категорія: Технології
Теги: суперлайнер, круїзний лайнер, корабель, суперяхта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ