Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.04.2016

Ярослава Руденко: "Благословенна у віках"


Дякуємо тобі, наша дорога землячко, за радість, яку ти даруєш людям


Ярослава Руденко: "Благословенна у віках"7 квітня, на свято Благовіщення в Колонному залі імені М.Лисенка Національної філармонії України відбувся великий концерт заслуженої артистки України Ярослави Руденко.

В концерті взяли участь Академічний оркестр народної та популярної музики Українського радіо (художній керівник і головний диригент Михайло Пікульський), фольклорний ансамбль "Веселі музики" (керівник Заслужений артист України Сергій Хитряков), вокальний квартет Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України - Костянтин Пономар, Тарас Бережанський, Роман Літвінов, Денис Сагіров, соліст Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва Дмитро Фощанка. З Німеччини прибув відомий баритон Давид Коган. Ведучим концерту був наш земляк Дмитро Хоркін.

Наша землячка запросила на концерт велику групу своїх шанувальників з міста Гребінки. На концерт також завітали і наші земляки, які проживають в Києві.

Нам дуже сподобався концерт. За що ми висловлюємо велику подяку нашій землячці Ярославі Руденко. Адже вона зуміла згуртувати навколо себе не тільки відомих виконавців, а й відомих поетів-піснярів України, таких як Вадим Крищенко, Марія Бойко, Руслан Білишко. Ярослава дуже гарно виконала пісню на слова Ніни Третяк "Горнуся до тебе поглядом".

Ми ще раз переконалися, як люблять глядачі нашу землячку, і підтвердженням цього були і оплески, і море квітів, які цього вечора дарувалиїй шанувальники.

Від імені земляків слова вдячності висловив заступник голови Гребінківської райдержадміністрацїї Олександр Князев. Наші красиві мар'янівські дівчата Тетяна Ігнатович та Ріта Шкода в національному вбранні вручили коровай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт талановитої співачки Ярослави - землячки, з Гребінківщини

Народна майстриня Тетяна Борозна виготовила ляльку-мотанку, яку ми подарували Ярославі, як оберіг, що символізує здоров'я, достаток і благополуччя.

Звичайно, було дуже приємно сидіти в такому чудовому залі і пишатися тим, що саме проста сільська дівчина виступає на цій сцені. А ще приємно було чути від виступаючих, що Ярослава - велика патріотка, дала більше 120 благодійних концертів в зоні АТО, виступає в госпіталях, бере участь в заходах, що проводять благодійні фонди.

 

 

Всюди встигає наша мила, добра, щира Ярослава. Такою виховала її мама Надія Григорівна, педагог, людина активної життєвої позиції. Великий приклад високої працездатності і відповідальності показували для дівчини бабуся Галина Василівна, дідусь Григорій Андрійович, прабабуся Агапія Григорівна. А перші ази вокалу вона одержала від відомої нашої вчительки Олени Цяпко.

Дякуємо тобі, наша дорога землячко, за радість, яку ти даруєш людям.

Бажаємо тобі нових творчих злетів, здоров'я, щастя. Любимо, шануємо і чекаємо тебе на благодійному концерті в Гребінці на свято Дня матері.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Від імені шанувальників творчості Ярослави Л.А.Безвиненко
"Гребінчин край"


Схожі матеріали:
👁 1389
Категорія: Прес-реліз
Теги: концерт, Київ, Ярослава Руденко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ