Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.10.2021

Користь пива: усього 2 кружки захистять від інфаркту


При прийомі в розумних дозах можна схуднути. Ферменти свіжого неконсервованого пива прискорюють обмін речовин.


Вже не одне десятиліття між вченими, медиками та просто ініціативними людьми ведеться гучна суперечка про те, чи корисне пиво чи шкідливо? Проведено тисячі досліджень, що дають суперечливі результати. Загалом можна зробити наступний висновок: пиво корисне у помірних дозах та шкідливе при надмірному вживанні. Пивоварний завод Бердичівське пропонує https://berdpivo.com.ua/ розширює можливості реалізації своєї продукції, та пропонує вам стати частиною своєї команди.
 

Користь пива
 

У чому полягає користь пива?

При прийомі в розумних дозах можна схуднути. Ферменти свіжого неконсервованого пива прискорюють обмін речовин. Ефект схуднення пиво чинить більше на жінок, тому що хміль у його складі містить жіночі гормони.

Про користь пива знали ще найдавніші цивілізації землі і активно використовували їх у косметології. Маски, умивання, пара нефільтрованого пива омолоджують шкіру і волосся, роблять його здоровим, волоссю надають блиск і пружність.  

На щастя, у пиві є не лише алкоголь. Деякі його компоненти не позбавлені корисних властивостей.

Користь пива відома й у медицині. Різними складами, що включають ферменти пива, лікують фурункульоз, жирну шкіру, застуду.

Антиоксиданти, що входять до складу пива, допомагають у профілактиці туберкульозу, атеросклерозу, раку, хвороби Альцгеймера. Мазі з пивними компонентами використовують для лікування шкірних захворювань та ревматизму.

Хмелева гіркота стимулює виділення шлункового соку, що пригнічує небажаний вплив алкоголю.

Пиво багате на аскорбінову кислоту, її додають у цей напій для запобігання процесам окислення.

Помірне споживання пива знижує ризик захворювання серцево-судинної системи, відновлює слизову оболонку ШКТ при колітах, гастритах, виразкових хворобах.

Лимонна кислота, що входить до складу пива, стимулює утворення сечі в організмі і цим запобігає появі каменів у нирках.

Розріджуючи кров, пиво перешкоджає утворенню тромбів. Однак слід пам'ятати, що пиво не є панацеєю, а лише одним із факторів, що сприяють підтримці здоров'я та краси. Надмірне вживання пива дасть зворотний результат.

Властивості дріжджів

Процес варіння і бродіння пива протікає дуже бурхливо, і в нього залучені компоненти, що все складають. Дріжджі поглинають цукор і виробляють велику кількість вітаміну В. Будучи живим організмом, дріжджовий грибок також допомагає регулювати мікрофлору кишечника. Щоправда, ці переваги властиві лише нефільтрованим та непастеризованим сортам пива.

Кремній для зміцнення кісток

Невелика кількість алкоголю може сприяти зміцненню кісток. Цей ефект проявляється при вживанні сортів пива, багатих на кремній. Крім того, гумулон (одна з альфа кислот), що міститься в хмелі, допомагає боротися з таким явищем, як саморуйнування кісткових клітин.

Хміль як ліки

Основну роль пиві грає все-таки не алкоголь і ячмінь, а хміль. Альфа-кислоти і флавоноїди, які надають напою гіркоту і захищають його від інфекцій, сприяють виникненню апетиту і регулюють мікрофлору кишечника. Крім того, вони і надають розслаблюючу дію на м'язи, у зв'язку з чим пиво рекомендується після фізичного навантаження. Крім цього хміль містить фітоестроген, який допомагає запобігти розладам здоров'я в період менопаузи.

Властивості поліфенолів

У пиві містяться поліфеноли - дубильні речовини з оболонок зерен, які мають властивості антиоксидантів. Особливо багате на них темне пиво. До речі, етиловий спирт у розумних кількостях знижує згортання крові і тим самим перешкоджає утворенню тромбів.

Схожі матеріали:
👁 345
Категорія: Прес-реліз
Теги: Користь пива, пиво, хміль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ