Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.01.2022

Land Cruiser Prado: чи варто його купувати?


Преміум – ключове слово для інтер’єру Land Cruiser Prado


Японська компанія Toyota славиться своїми позашляховиками. Найбільш відомими є моделі серії Land Cruiser / Prado. Навіть зараз на дорогах можна зустріти перші покоління цих позашляховиків. Японський позашляховик вийшов настільки надійним, що конкурентів у нього практично немає. Мало того – навіть не найлегші умови експлуатації не здатні серйозно знизити ресурс більшості деталей та вузлів автомобіля. «Автосаміт на Столичному» пропонує купити автомобіль Тойота.
 
Land Cruiser Prado

Відома надійність

Toyota Це Toyota, тож ви впевнені, що купуєте автомобіль, який буде надійним протягом багатьох років. Не кажучи вже про чудову післяпродажну підтримку. Власники Land Cruiser відомі тим, що дотримуються своїх автомобілів протягом багатьох років. При регулярному технічному обслуговуванні ваш Land Cruiser Prado не прослужить вам більше десяти років. Крім того, запчастини та послуги Toyota доступні та доступні.

Надійний вибір силового агрегату

Land Cruiser Prado пропонує покупцям на вибір між 2,8-літровим дизельним двигуном DOHC з турбонаддувом (201 к.с., 500 Нм) і 4,0-літровим бензиновим DOHC з подвійним VVT-i (271 к.с., 381 Нм). Залежно від двигуна Prado покладається на 5-ступінчастий автомат, важіль перемикання (дизель), 6-ступінчасту механічну (дизель) і 6-ступінчасту автоматичну коробку передач з функцією послідовного перемикання (бензин). Обидва двигуни забезпечують достатню потужність для пристойного прискорення. Опора шасі складається з незалежних подвійних поперечних важелів спереду та 4-ланкового типу ззаду. Вони посилені стабілізаторами системи кінетичної динамічної підвіски.

Видатна бездорожна якість

Залишаючись вірним своїм міцним корінням, Land Cruiser Prado може похвалитися однією з найбільш потужних основ для бездоріжжя. Постійна система повного приводу входить у стандартну комплектацію для всіх трьох комплектацій, тож якщо ви знаходитесь на фермі, в горах чи на глибокій брудній місцевості, вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що ваш Prado втратить зчеплення.

Land Cruiser Prado — одна з пропозицій Toyota, яка витримала перевірку часом. Це також один з найдоступніших розкішних позашляховиків, які ви можете знайти, тому ви дійсно не помилитеся, якщо захочете купити Тойота Прадо.

Досконалість водіння по місту

Незалежно від того, чи це місто чи джунглі, Prado готовий забезпечити вражаючу динаміку на дорозі. Вищезгадана кінетична динамічна система підвіски забезпечує ідеальну стійкість і стабільність. Точне керування також робить Land Cruiser Prado легким для маневрування на жвавих шосе.

Простий, але витончений стиль

У порівнянні з багатьма сучасними позашляховиками, металевий кузов Prado досить простий. Насправді, загальний дизайн майже не змінився приблизно за два десятиліття. І все ж екстер’єр Prado зовсім не виглядає застарілим. Звичайно, консервативний стиль встиг витончено постаріти.

Зручна та розкішна кабіна

Land Cruiser Prado

Преміум – ключове слово для інтер’єру Land Cruiser Prado. Кожне сидіння, за винятком третього ряду, призначене для того, щоб заколисувати вас у підвищеному відчутті розслаблення. Шкіряні сидіння, кілька розеток для аксесуарів, подвійний автоматичний клімат-контроль і аудіосистема з 6 динаміками дають пасажирам безліч причин просто відкинутися і насолоджуватися поїздкою.

Вражаюча безпека

Toyota дуже цінує безпеку, про що вже знають досвідчені покупці автомобілів. Подушки безпеки SRS навколо, набір систем управління гальмом (антиблокування, стійкість автомобіля, контроль тяги, допомога при рушанні на схилі, допомога при спуску), ремені безпеки, передній активний підголівник і бічні двері забезпечують спокій під час тривалих поїздок. Не кажучи вже про те, що цей позашляховик отримав 5 зірок за Австралійською програмою оцінки нових автомобілів (NCAP).

Схожі матеріали:
👁 515
Категорія: Прес-реліз
Теги: преміум, купити Тойота, автомобіль Тойота, Toyota




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ